reklama
Ja zawsze wierzę że się uda sama już się robię mniej cierpliwa Ale jestem wytrwała w swoim postanowieniu. Na razie do niedzieliJuz się stresuje że znowu bedzie lipa
Będzie dobrze zobaczysz
U mnie ta Wit D potwierdzona badaniem z krwi podniosła poziomDzięki dziewczyny a jaka witamine D polecacie?
Wasi mężowie też cos biorą? Mój na wszystkie badania chętnie pójdzie ale żeby zjeść tabletkę to jak z małym dzieckiem [emoji2356]
Załączniki
Carry88
Moderator
Dzięki dziewczyny a jaka witamine D polecacie?
Wasi mężowie też cos biorą? Mój na wszystkie badania chętnie pójdzie ale żeby zjeść tabletkę to jak z małym dzieckiem [emoji2356]
U mnie w kroplach ładnie podniosła poziom.
Mój mąż bierze fertilman plus (bez badań).
Gryfin
Fanka BB :)
Ja biorę tran, w którym jest już wit D3, o taki jak na zdjęciuDzięki dziewczyny a jaka witamine D polecacie?
Mój mąż, bierze FertilMan ale dopiero co zaczął więc nie wiem czy działa czy nie
Arielda
Ja biore Wit d z k w kapsulkach z olejem lnianym (w olejach się przyswaja lepiej) z d-vitum 2000j.
Jesli potwierdza ci niepekajace pęcherzyki, to ew możesz distac ovitrelle lub pregnyl (gonadotropiny)
Dupka nie bierze się na pękanie, dupek to progesteron sztuczny na problem z niskim jego poziomem po owu, krótką faza lutealną lub plamieniami przed okresem, ginek przepisuje go też aby unormowac długość cyklu i ustabilizować.U mnie 3dc i postanowiłam sobie, że nie będę robić testów owu, bo wpędzają mnie tylko w stres i tylko bez sensu się zastanawiam czy jest owu czy nie ma.
Ok.owulacji w 18dc idę tylko do gina na monitoring i mam nadzieję, że da mi duphaston, bo wydaje mi się, że pęcherzyki mi nie pękają.
Jesli potwierdza ci niepekajace pęcherzyki, to ew możesz distac ovitrelle lub pregnyl (gonadotropiny)
K
Katijah
Gość
Ja też tą bioręU mnie ta Wit D potwierdzona badaniem z krwi podniosła poziom
Sherlook
Mój też od wczoraj. Stękał, że to tyle tabletek trzeba i takie duże [emoji16]Ja biorę tran, w którym jest już wit D3, o taki jak na zdjęciu Zobacz załącznik 1174188
Mój mąż, bierze FertilMan ale dopiero co zaczął więc nie wiem czy działa czy nie [emoji6]
reklama
Gryfin
My oboje wybuchliśmy śmiechem jak je otworzyłam a tam wielkie niebieskie piguły akurat z tym mój małż nie ma problemuMój też od wczoraj. Stękał, że to tyle tabletek trzeba i takie duże [emoji16]