reklama
Marta200x
Fanka BB :)
Może jeszcze za wcześnie ?Dziewczyny ja się poddaje. Znowu beta ujemna
Św Rita od spraw trudnych i beznadzienych.. Modliłam się również do niej co prawda krótko bo odmówiłam nowenne Pompejanska do Matki Bożej.. Polecam z całego serca ta modlitwę, została wysłuchana nie była tow intencji zajścia w ciążę, w innej sprawie ale myślę że znów zacznę odmawiać.Wiecie co... Ja po ciąży pozamacicznej, bez jednego jajowodu, z małą szansa na ciążę w przyszłości (słowa lekarza) trafiłam na opowieść jednej kobiety, która miała zerowe szanse na ciążę. Opowiadała jak zaczęła swoje prośby kierować do Sw. Rity. Poczytałam o niej i też zaczęłam dzień w dzień modlić się.......
Wierzę, że pomogła mi.
Ludmi_mom
Ja dziś też 1 dc., ale jeszcze chyba się nie poddaję. Za kilka dni będę szła na badania hormonów. Wtedy zobaczę, co dalej. Na razie nowy cykl - nowa nadzieja Trzymam za Ciebie kciuki, choć rozumiem, że nie jest lekko.Dziewczyny ja się poddaje. Znowu beta ujemna
Tak sobie siedzę i myślę , że z miesiąca na miesiąc jest zamiast lepiej to gorzej. Cykle mi się rozregulowały totalnie od 25 do dziś jeszcze 43 ale zanosi się na 44 lub lepiej. . A przecież biorę dupka to chyba powinnam mieć w miarę regularnie@.ile dni po odstawieniu dupka dostajecie okres?
Unanime
26 dc. Jeszcze 5 dni do @. Ale wyszło <0.2 więc wątpię, że jeszcze coś z tego będzieMoże jeszcze za wcześnie ?
Tylko zastanawia mnie ten ból jajników i szyjka inna niż zawsze
Unanime
Mi jedzcze 5 dni zostało. Ale z wyniku <0.2 już raczej nic nie będzieJa dziś też 1 dc., ale jeszcze chyba się nie poddaję. Za kilka dni będę szła na badania hormonów. Wtedy zobaczę, co dalej. Na razie nowy cykl - nowa nadzieja Trzymam za Ciebie kciuki, choć rozumiem, że nie jest lekko.
reklama
Unanime
Powodzenia !Jestem dziś po wizycie u gina. Macica ładna, pęcherzyk ładny, za ok. 2 dni owulacja, co potwierdzają mi testy owu. Działamy trzymajcie kciuki