reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Wiecie co... Ja po ciąży pozamacicznej, bez jednego jajowodu, z małą szansa na ciążę w przyszłości (słowa lekarza) trafiłam na opowieść jednej kobiety, która miała zerowe szanse na ciążę. Opowiadała jak zaczęła swoje prośby kierować do Sw. Rity. Poczytałam o niej i też zaczęłam dzień w dzień modlić się.......
Wierzę, że pomogła mi. 😘
Św Rita od spraw trudnych i beznadzienych.. Modliłam się również do niej co prawda krótko bo odmówiłam nowenne Pompejanska do Matki Bożej.. Polecam z całego serca ta modlitwę, została wysłuchana ❤️nie była tow intencji zajścia w ciążę, w innej sprawie ale myślę że znów zacznę odmawiać.

Tak sobie siedzę i myślę , że z miesiąca na miesiąc jest zamiast lepiej to gorzej. Cykle mi się rozregulowały totalnie od 25 do dziś jeszcze 43 ale zanosi się na 44 lub lepiej. . A przecież biorę dupka to chyba powinnam mieć w miarę regularnie@.ile dni po odstawieniu dupka dostajecie okres?

reklama
Do góry