Gigi Tg
Fanka BB :)
Amh to rezerwa jajnikowa jej się nie zbijaA mówiłaś że amh nie można zbic, dlaczego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Amh to rezerwa jajnikowa jej się nie zbijaA mówiłaś że amh nie można zbic, dlaczego?
@Mooni89 a jaki masz wyniki AMH?A powiedz mi masz amh w normie? Bo ja narazie się dowiedziałam że to amh u mnie to moze być właśnie pcos, no ale jak czytam o tych wszystkich objawach to prawie nic nie pasuje.
Kochana ja wierzę, że będziesz tulić swojego maluszka
Robiłam w synevo o 9 rano w sobotę we wtorek o 9 miałam wynik.Dziewczyny mam pytanko jeśli robiliście amh to po jakim czasie miałyście wyniki ?
Ja tak samo myślałam i tak mi minęło 15 miesięcy, ani nowej pracy ani ciąży, w tym miesiącu wysłałam swoją pierwszą cv, mi już się w głowie krwsi od tego kolowrotku zawsze mówiłam, ok jak się nie uda, zmieniam pracę, a później okres przyszedł i znowu to samo, miałam już 3 okazję żeby zmienić pracę na lepszą, ale też należę do osób które przejmują się takimi sprawami, nowa praca i zaraz ciążaHej dziękuję kochana za to co napisałaś, jedynie sprostuję że to 7 lat stara się @mloda1994, ja dopiero pół roku ale już dostaje na głowę, dlatego jej napisałam że to niewyobrażalnie długo [emoji22]
Ja też chcę tak odpuścić i skupić się na pracy, tylko chciałabym zmienić formę zatrudnienia na b2b i zmienić pracodawcę ale to nie jest dobry pomysł jeśli planuje się ciążę.. i tkwię w takim zawieszeniu, ani ciąży ani rozwoju w pracy bo może zaraz będę w ciąży a głupio tak zmieniać pracę i zaraz zaciążyć [emoji23] i tak się kręcę jak chomik w kołowrotku.
No to szybko bo ja gdzieś czytałam że 2 tygodnie , dlatego pytałam jak to u was było .Robiłam w synevo o 9 rano w sobotę we wtorek o 9 miałam wynik.
Napisałam że nie wiem czy się da. Ale raczej nie. Bo AMH to rezerwa jajnikowa. Ona z wiekiem sama spadnie.A mówiłaś że amh nie można zbic, dlaczego?
Ja miałam po 2 tygodniachDziewczyny mam pytanko jeśli robiliście amh to po jakim czasie miałyście wyniki ?
Mam nadzieję, że mi 21.09 zrobi, jak nie to prywatnie pójdę do innego żeby tam podejrzalA tutaj nie jest decydujący obraz usg? Właściwie chyba kilka obrazów? Tak mi kiedyś lekarz tłumaczył,ale nie jestem pewna, ale na usg na pewno trzba się wybrać.
Ja robiłam w ŚLA, miałam na drugi dzień wynikDziewczyny mam pytanko jeśli robiliście amh to po jakim czasie miałyście wyniki ?