Ja na razie jeszcze też A zazwyczaj zaczyna się tydzień przedJa jestem aniołkiem chyba pierwszy raz w życiu
reklama
Moje miały 26-27 i wydłużyły sie do 33-34Bardzo to sie ciągnieJa od kiedy córka zaczęła swoje pobudki o 6 rano dzień w dzień to kawa rano musi być inaczej ciężko mi funkcjonować. [emoji28]
Ale ja Wam zazdroszczę tych krótkich cyklów, u mnie przeważnie 30/31 dni a tak mi się dluzy i też dzisiaj 15dc
Juz tam nie wróciłam. nie miałam wyboru tam jedynie mogłam jechac na IP...Jprd juz bym tam nie poszla wicej... a lekarza opisala na necie wszedzie gdzie sie da jak potraktowal kobiete
Chyba ze to jednak nie był okres...Starania zawieszone ale ogólnie sex jest bez zabezpieczenia. Nie, nie robiłam bo nie czułam takiej potrzeby no i ten "okres" był [emoji848]
Mnie bolą co drugi cyklMnie nigdy cycki nie bolą.
Mi lekarz z kliniki leczenia niepłodności mowil ze dzien cyklu na PRL nie ma znaczenia byle by na czczo byc i max do godz 9 pobrać krewPRL między 2 a 5dc a progesteron 7-8 dni po owu a jak masz regularne cykle co 28 dni to w 21-22 dc
Mam to samo gdy powiem progesteronu wtorku zaczynaja sie zaparcia a przy okresie biegunki bo podczas okresu macica wytwarza nadmierne ilości prostaglandyn.Metę biorę od 9 lat a berberyne od ponad miesiąca więc u mnie raczej to nie to. Ja przy żadnych lekach sumplach nie mam skutków ubocznych na szczęście.
Edit: mnie od tygodnia przed miesiączka męczą zaparcia gdzie zawsze w 1dc miałam biegunkę przez okres a teraz w ogóle. Nic nowego nie wprowadziłam w życie. Dlatego nie pokoi mnie to.
U mnie 8 dc cyklu... niech Ten miesiąc będzie Dla nas wszystkich owocny
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Sama nie wiem co to było [emoji1787]Chyba ze to jednak nie był okres...