Alwinka
Fanka BB :)
Dzięki i wzajemnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki i wzajemnie
U mnie ok 9 dc jak mam cykle normalne i czuję poprzez chcice że mam owu. Wtedy cyklr mam 25 dni. Jak mnie stres niszczy to suchoo brak objawów owu i tak jak dziś cykl trwal 31 dni.
To ja pisałam od 10 dc zaczyna mi się taka kremowa konsystencja potem robi się przezroczysta i kończy znów na kremowej ok 20 dc.
Jeszcze ja zamierzam testować ok 13 września jak @ Nie przyjdzie
No ja jeszcze, ale koło 20 września, no jestem dopiero w 15dc, według testów owulacja była w 13, zobaczymy co z tego będzie, ale się nie nastawiam ale szczerze mówiąc, to nigdy nie miałam takiego bólu jak przez ostatnie 3 dni.. strasznie bolały mnie jajniki, jeden dzień prawy, drugi i trzeci dzień oba.. tak ze nawet leki nie pomagały.. ech, oby nic poważnegoTo ja pisałam od 10 dc zaczyna mi się taka kremowa konsystencja potem robi się przezroczysta i kończy znów na kremowej ok 20 dc.
To ja pisałam od 10 dc zaczyna mi się taka kremowa konsystencja potem robi się przezroczysta i kończy znów na kremowej ok 20 dc.
Ja testuje 19 września.. Ale u mnie z dadatnim ANA to wyższa Szkoła jazdy.. Czekam na dalsze badania ale lekarz przez telefon mi mówił coś o encortonie acardzie.. No masakra. Jestem przerazona..
@Magdusia88 a nie testowałaś jeszcze bo masz 24 dc a z tego co pamiętam a masz krótkie cykle.. Więc chyba jutro termin @? Nie namawiam [emoji854] ja z tych niecierpliwych [emoji2356]Chociaz po kilku próbach już nie owocnych inaczej zaczynam do tego podchodzić
Ja dzisiaj zaczynam ponownie leki na stymulacje a w głowie ciągle myśli o tym nieudanym cyklu. Dziwne jak to się wszystko szybko dzieje.
Aga a ile już się starasz?Ja dzisiaj zaczynam ponownie leki na stymulacje a w głowie ciągle myśli o tym nieudanym cyklu. Dziwne jak to się wszystko szybko dzieje.