reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
No ja właśnie mam zamiar iść na betę w poniedziałek i środę bo końcem roku tak szybko pozbyłam się złudzeń bo biochemiczna była . Ogólnie w piątek mam umówiona wizytę u ginekologa już wcześniej . Nowa Pani ginekolog ,miałam iść żeby doprowadziła do ciąży . Chociaż może USG zrobi czy krwiaka ni mam jak już ide . Jest sens ,jak myślicie ?

No ja właśnie mam zamiar iść na betę w poniedziałek i środę bo końcem roku tak szybko pozbyłam się złudzeń bo biochemiczna była . Ogólnie w piątek mam umówiona wizytę u ginekologa już wcześniej . Nowa Pani ginekolog ,miałam iść żeby doprowadziła do ciąży . Chociaż może USG zrobi czy krwiaka ni mam jak już ide . Jest sens ,jak myślicie ?
Idz. Ja bym poszla 😁

U mnie niestety negatyw 4 dni przed @ :(
Spokojnie, może jeszcze nie być widać ;) zaczekaj do dnia spodziewanej miesiączki

Kochane, udało się. W sierpniu minęło dokładnie 12 miesięcy starań. Nadal jestem w szoku, nogi mi się trzęsą, ale udało się!!! Jestem również po pierwszej wizycie u ginekologa, początek 6tyg, pęcherzyk widoczny 6,5mm, jeszcze nie widać zarodka, w przyszłym tygodniu już go zobaczę, trzymajcie kciuki! Z betą ginekolog kazała mi się wstrzymać do potwierdzenia, że Dzidza znajduje się w pęcherzyku. Nie mogę uwierzyć. Trzymam za Was kciuki, obyście jak najszybciej dołączyły do mnie, i modlę się aby pęcherzyk nie okazał się pusty. :D
Zapraszamy na wątek majowe mamy 2021 :)

A który tydzień wychodzi? Możesz iść,ale chyba tak 5-6 będzie coś widać ;)

Dziewczyny dzisiaj mam 3dc i już koniec okresu. Dzisiaj kompletnie nawet śluzu zabarwionego nie ma. Także mój okres trwał 2 dni plus 31.08 lekkie plamienie. [emoji2368] Nie wiem co mam zrobić czy jechać do gin czy to olac[emoji848] poradzicie coś?

reklama
U mnie również 1 dzień spóźnienia [emoji28]
U mnie niestety negatyw 4 dni przed @ :(
20200902_135050.jpeg

Do góry