Alwinka
Fanka BB :)
Jak do poniedziałku nic się nie zadzieje to pojadeMoże betę spróbujesz? Kurcze taki ładny progesteron
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak do poniedziałku nic się nie zadzieje to pojadeMoże betę spróbujesz? Kurcze taki ładny progesteron
Idz. Ja bym poszlaNo ja właśnie mam zamiar iść na betę w poniedziałek i środę bo końcem roku tak szybko pozbyłam się złudzeń bo biochemiczna była . Ogólnie w piątek mam umówiona wizytę u ginekologa już wcześniej . Nowa Pani ginekolog ,miałam iść żeby doprowadziła do ciąży . Chociaż może USG zrobi czy krwiaka ni mam jak już ide . Jest sens ,jak myślicie ?
Spokojnie, może jeszcze nie być widać zaczekaj do dnia spodziewanej miesiączkiU mnie niestety negatyw 4 dni przed @
Zapraszamy na wątek majowe mamy 2021Kochane, udało się. W sierpniu minęło dokładnie 12 miesięcy starań. Nadal jestem w szoku, nogi mi się trzęsą, ale udało się!!! Jestem również po pierwszej wizycie u ginekologa, początek 6tyg, pęcherzyk widoczny 6,5mm, jeszcze nie widać zarodka, w przyszłym tygodniu już go zobaczę, trzymajcie kciuki! Z betą ginekolog kazała mi się wstrzymać do potwierdzenia, że Dzidza znajduje się w pęcherzyku. Nie mogę uwierzyć. Trzymam za Was kciuki, obyście jak najszybciej dołączyły do mnie, i modlę się aby pęcherzyk nie okazał się pusty.
W kolejnym cyklu napewno się uda . Tym bardziej że z tego co kojarzę to mialas potwierdzona owulację więc kłopotów napewno z tym nie maAlbo miałam owulacje w czwartek albo odstawienie dupka działa ekspresowo. Witam się w 1 dc [emoji55]
No ja właśnie mam zamiar iść na betę w poniedziałek i środę bo końcem roku tak szybko pozbyłam się złudzeń bo biochemiczna była . Ogólnie w piątek mam umówiona wizytę u ginekologa już wcześniej . Nowa Pani ginekolog ,miałam iść żeby doprowadziła do ciąży . Chociaż może USG zrobi czy krwiaka ni mam jak już ide . Jest sens ,jak myślicie ?
U mnie niestety negatyw 4 dni przed @