reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja też ;) a jeżeli chodzi o mieszkanie to musimy szybko coś ogarnąć. Kamienica, 3 piętro, bez windy, miejskiego ogrzewania, ciepła woda limitowana, bo z bojlera. Mieszkanie mega nieustawne. Nie zostawię wózka na parterze, bo boję się że żuleria jakaś mi albo napluje albo zakopcą mi papierochami ;/
O no szybko trzeba czegoś szukać.

reklama
Dziewczyny czy wy coś widzicie czy ja mam przewidzenia ? Zobacz załącznik 1170734
Ja coś też widzę. Ja miałam kiedyś wyrazniejsza kreske na tego typu tescie z rosmana ale to byl negatyw. W tym cyklu niby tez mialam w polowie taką kreske, ale dwa następne były negatywne. Kiedy powtarzasz następny? 😁😁😁

Dziewczyny dzisiaj 1dc a cyce bola na maxa i są większe. Zimno mi strasznie, gorączki nie mam. Miesiączkuje od 15 lat i w życiu tak nie miałam. Co prawda ten okres jest mocniejszy niż w zeszłym miesiącu ale nie jest obfity. 2 podpaski na dzień wystarcza.

Ma tak któraś?
Ja ostatnio tak miałam zresztą pisałam tu, okres trwał 2 dni i bardzo słaby i cycki bolaly. potem miałam kontuzje kręgosłupa, myślałam że to pozamaciczna bo takie objawy w necie wczytalam i w 23 DC zrobiłam test. Oczywiście wyszedł negatywny. 😁 Lepiej nie czytać za dużo na necie bo ja już byłam pewna że coś nie tak.

Ja ostatnio tak miałam zresztą pisałam tu, okres trwał 2 dni i bardzo słaby i cycki bolaly. potem miałam kontuzje kręgosłupa, myślałam że to pozamaciczna bo takie objawy w necie wczytalam i w 23 DC zrobiłam test. Oczywiście wyszedł negatywny. [emoji16] Lepiej nie czytać za dużo na necie bo ja już byłam pewna że coś nie tak.
Ja w żadnym wypadku nie czytam w necie. Dlatego zapytałam was. Jesteście bardziej sprawdzone niż wujek Google. Dziwnie się czuję. A jeszcze zaparcia gdzie zawsze pod czas okresu mam biegunkę.

Zobaczę czy okres pojawi się jutro bądź za 3 dni . Bo skoro dziewczyny piszą że nic nie widzą. To na razie nie widzę sensu. Ewentualnie jeśli za te 3 dni nie pojawi się to powtórzę.
Ja coś też widzę. Ja miałam kiedyś wyrazniejsza kreske na tego typu tescie z rosmana ale to byl negatyw. W tym cyklu niby tez mialam w polowie taką kreske, ale dwa następne były negatywne. Kiedy powtarzasz następny? [emoji16][emoji16][emoji16]

A nie pisałam wam, ale ten test co robiłam w tym 23 DC, to był bobotest i na drugi dzień zajrzałam do niego i wyglądał tak...
Masakra jak pozytyw nawet kreska jest różowa 😁 zawsze robię test patrzę do 5 minut i wrzucam do szafki. Teraz mi się przypomniało o nim. Taka ciekawostka.
Wiadomo że negatyw ale już gdzieś czytałam że te testy lubią oszukiwać

Załączniki

• IMG_20200901_152425.jpg
    IMG_20200901_152425.jpg
    528,7 KB · Wyświetleń: 96
reklama
Do góry