Alwinka
Fanka BB :)
Jakiś cień jest.Dziewczyny czy wy coś widzicie czy ja mam przewidzenia ? Zobacz załącznik 1170734
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakiś cień jest.Dziewczyny czy wy coś widzicie czy ja mam przewidzenia ? Zobacz załącznik 1170734
Ja z pierwszym mężem po 6 latach się pobraliśmy a 12 po ślubie rozwiedlusmy... Ech 18 lat razem i co....No już jak stare konie mieszkamy razem jakieś 5 lat.
Ja też a jeżeli chodzi o mieszkanie to musimy szybko coś ogarnąć. Kamienica, 3 piętro, bez windy, miejskiego ogrzewania, ciepła woda limitowana, bo z bojlera. Mieszkanie mega nieustawne. Nie zostawię wózka na parterze, bo boję się że żuleria jakaś mi albo napluje albo zakopcą mi papierochami ;/Ja też jestem po cywilnym tylko.
Super wyniki, z tego co już się nauczyłam z forum to wynik proga wskazuję, że byłaProgesteron 19 . Duża szansa że owulacja była ??
TSH po 1.5 miesiąca spadło z 2.64 na 1.88 ale mam podwyższone żelazo , mam 159 a norma do 145. Wiecie co to może być ?
Polecam leżenie od owulacji do dnia okresu [emoji38][emoji1787][emoji854][emoji6]
Miałam je. Mi nigdy nie wyszedł pozytywnie ale owu miałam potwierdzoną u gina...Dzis przyszedł zapas testów owulacyjnych, wcześniej ich nie stosowałam ale chcę sprawdzić czy faktycznie wiem kiedy mam owulacje [emoji85] od którego dc zaczynacie? Zobacz załącznik 1170728
Kurde nie strasz obecnie jest super, zobaczymy jak życie się potoczyJa z pierwszym mężem po 6 latach się pobraliśmy a 12 po ślubie rozwiedlusmy... Ech 18 lat razem i co....
Teraz w listopadzie będzie rok jak jestem z obecnym narzeczonym, po 3 msc się oświadczył i czuję, że to właśnie na niego czekałam....
Ja też nic nie widzę, a skoro uważasz, że w ciąży nie jesteś to czemu te testy robisz?
Może być inaczej, po wcześniejszym długim cyklu...Dziewczyny dzisiaj 1dc a cyce bola na maxa i są większe. Zimno mi strasznie, gorączki nie mam. Miesiączkuje od 15 lat i w życiu tak nie miałam. Co prawda ten okres jest mocniejszy niż w zeszłym miesiącu ale nie jest obfity. 2 podpaski na dzień wystarcza.
Ma tak któraś?