W dzień owu to jest widoczny skok temperaturyW sumie nie wiem dokładnie ja myślałam zawsze że w dzień owu jest spadek.
reklama
K
Katijah
Gość
Ja miałam od razu ciin1Miała któraś na cytologii ASC-US? Starać się dalej czy leczyć czy co dalej robić?
kasia20021
Fanka BB :)
Nie mam mozliwosci pojscia na bete bo mieszkam w UKKurde może idź na betę bo może to jakieś plamienia ?
Nadziejka90
Carry88
Moderator
@Carry88 chyba odwaliłam z tymi burakami. To miał być zakwas a nie sok bo to chyba różnica? A ja takich soków nakupowałam w sklepie....
Zakwas jest silniejszy w kwestii zbijania homo, ale spokojnie pij sobie te soki jak już kupiłaś, nie miałaś też tak tragicznie wysokiej.
Mooni89
W dzień owu jest spadekW sumie nie wiem dokładnie ja myślałam zawsze że w dzień owu jest spadek.
@ewelinaem zobacz ja owu miałam 15.07 a zaraz po też miałam spadek 22.07 robiłam progesteron i był wysoki, bo wynik wynosił 23,moje temp ogólnie nie są wysokie
Załączniki
Mooni89
Skok następuje dzień po owuW dzień owu to jest widoczny skok temperatury
Alwinka
Też tak czytałam w książce o planowaniu rodziny co dostaliśmy przed ślubem i ta babka tak tlumaczyla.Skok następuje dzień po owu
reklama
Alwinka
A ten spadek był 22 czy 21 ?Ogólnie tak, później rośnie po owu, to wiem czyli pewnie owulacja u mnie była tego 21 dc. Dzięki!