Amur
Fanka BB :)
Super [emoji173]Mój test teraz wygląda tak [emoji847] to chyba dobry znak że ciemnieje? Im dłużej czekam na wizyte u lekarza tym więcej stresu...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super [emoji173]Mój test teraz wygląda tak [emoji847] to chyba dobry znak że ciemnieje? Im dłużej czekam na wizyte u lekarza tym więcej stresu...
To żem się teraz wystraszyla, bo moje 4 testy czulosc 10 ale są ładne kreski. Pójdę kupić też 25 Może jutro powtórz test? Może ten biały jest jakis trefny.No wlasnie nic nie widac to test z apteo care 20 czulosc
TakMój test teraz wygląda tak to chyba dobry znak że ciemnieje? Im dłużej czekam na wizyte u lekarza tym więcej stresu...
Jeszcze się nie umówiłam ale chce dopiero na następny tydzień. Mam lekarza który mnie tam zawsze gdzieś wcisnie teraz jest równo 5t to w przyszłym będzie już mam nadzieję coś widaćTak
Ty też masz wizytę 1.09 ?
O to też tak chyba zobaczę, ostatnio rano sprawdziłam i była wyżej niż wieczorem, więc pozniej badałam tylko wieczoremTeraz przed @ badam i rano i wieczorem po prysznicu i wazne zeby wczesniej zrobic siku bo wysokosc moze troszke sfałszować pelny pecherz
Tak mi jest przykro i co chwilę płacze. Próbowałam już chyba wszystkiego. Takie miałam nadzieję w tym cyklu, czyje się taka bezwartosciowa [emoji24][emoji24][emoji24]
Muszę zrobić sobie przerwę bo psychicznie już mi ciężko.
Może jeszcze do Was wrócę
Przykro mi, że masz takiego doła, ale napewno nie możesz się obwiniać, mówić że jesteś bezwartościowa. Jeśli Ci to pomoże to odpocznij na chwilę od forum, weź oddech i wróć kiedy będziesz chcialaTak mi jest przykro i co chwilę płacze. Próbowałam już chyba wszystkiego. Takie miałam nadzieję w tym cyklu, czyje się taka bezwartosciowa
Przykro mi kochana, rozumiem cie doskonale. Może do lekarza poszukać przyczyny? Mąż badanie nasienia? Może jakieś leki pomogą?Tak mi jest przykro i co chwilę płacze. Próbowałam już chyba wszystkiego. Takie miałam nadzieję w tym cyklu, czyje się taka bezwartosciowa [emoji24][emoji24][emoji24]