reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Kochana ale jeszcze nie masz okresu??? Może nie wszystko stracone??? Trzymaj się [emoji26][emoji8][emoji8][emoji8]
Tak mi jest przykro i co chwilę płacze. Próbowałam już chyba wszystkiego. Takie miałam nadzieję w tym cyklu, czyje się taka bezwartosciowa [emoji24][emoji24][emoji24]
Muszę zrobić sobie przerwę bo psychicznie już mi ciężko.
Może jeszcze do Was wrócę

Tak mi jest przykro i co chwilę płacze. Próbowałam już chyba wszystkiego. Takie miałam nadzieję w tym cyklu, czyje się taka bezwartosciowa 😭😭😭
Przykro mi, że masz takiego doła, ale napewno nie możesz się obwiniać, mówić że jesteś bezwartościowa. Jeśli Ci to pomoże to odpocznij na chwilę od forum, weź oddech i wróć kiedy będziesz chciala❤️

Tak mi jest przykro i co chwilę płacze. Próbowałam już chyba wszystkiego. Takie miałam nadzieję w tym cyklu, czyje się taka bezwartosciowa [emoji24][emoji24][emoji24]
Przykro mi kochana, rozumiem cie doskonale. Może do lekarza poszukać przyczyny? Mąż badanie nasienia? Może jakieś leki pomogą?
U mnie w czerwcu minęły 2 lata. Pamiętam jak płakałam jak koleżanki zachodziły w ciążę, ich dzieci mają już około roku i chodzą. A ja nadal w tym samym miejscu.
Miałam taka koleżankę z zaawansowana endometrioza. Po laparoskopii lekarze nie dali szans na ciążę. Tylko in vitro. Nie było obrazu pechetrzykow na jajnikach. Po laparo w pierwszym cyklu zaszła, teraz 7 tydzień.
A u nas dalej nic [emoji2368]

reklama
Nie wytrzymalam i zrobilam dzisiaj test ciazowy,a ze mam ich nadmiar to sobie nie zaluje😂 testy owulacyjne dalej mega pozytywne no ale ciazowy tez! Nie wiem czy na zdj to zobaczycie ale na zywo kreska jest widoczna golym okiem i nawet sie nie trzeba przygladac no ale wiadomo zdjecie to nie to samo co zobaczenie tego na zywo.

Załączniki

• 0FA9C9D5-1E31-46D6-9C84-86C32C32B0B5.jpeg
    0FA9C9D5-1E31-46D6-9C84-86C32C32B0B5.jpeg
    809,7 KB · Wyświetleń: 144
  • 73A5E4E7-7E9C-4C95-A5B4-A1A714B576E8.jpeg
    73A5E4E7-7E9C-4C95-A5B4-A1A714B576E8.jpeg
    932,2 KB · Wyświetleń: 137
Do góry