reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Jak długo już badasz szyjkę? Ja w poprzednim cyklu po owu długo miałam ja wysoko, przed samym okresem dopiero opadła, w tym cyklu natomiast opadła zaraz po owu i tak się utrzymuje
Badalam juz w zeszlym roku przed 1 ciaza i teraz po odstawieniu limetic badam dziennie i puki co wiem kiedy byla owu (przypuszam bo monitoringu nie bylo) i od tej pory wysoko twarda zamknieta ale od kilku dni jest rozpulchniona jakby (taka jakas średnio twarda) i wysoko zamknieta... zawsze sie obniza na okres i w tedy mam ja bardzo nisko wiec tym sie troszke sugeruje tym bardziej ze badanie jej jest bezpieczne (i polozna i lekarz w szpitalu to pow) wiec czekam. O ile wczoraj mialam bole typowo @ i dzis w nocy ciagniecie z jajnika to dzis od rana nic [emoji2368][emoji2356] a Ty dlugo badasz?

To jeszcze ten moze nie pokazać więc spokojnie [emoji846]
Mysle ze puki szyjka sie nie obnizy to "szansa" jest. Choc nie nastawiam sie bo przy kp nie jest wcale latwiej [emoji6] mysle ze beta to rozstrzygnie w polowie tygodnia [emoji4] a jak nie to po wizycie u gina (8.09) bd dzialac dalej moze luteine mi przepisze.. w 1 ciazy tez bralam bo progesteron byl niski

Badalam juz w zeszlym roku przed 1 ciaza i teraz po odstawieniu limetic badam dziennie i puki co wiem kiedy byla owu (przypuszam bo monitoringu nie bylo) i od tej pory wysoko twarda zamknieta ale od kilku dni jest rozpulchniona jakby (taka jakas średnio twarda) i wysoko zamknieta... zawsze sie obniza na okres i w tedy mam ja bardzo nisko wiec tym sie troszke sugeruje tym bardziej ze badanie jej jest bezpieczne (i polozna i lekarz w szpitalu to pow) wiec czekam. O ile wczoraj mialam bole typowo @ i dzis w nocy ciagniecie z jajnika to dzis od rana nic [emoji2368][emoji2356] a Ty dlugo badasz?
No to masz już porównanie, więc trzymam kciuki aby to była ciaza😁❤️ ja niedawno zaczęłam, zanim tu trafiłam to nawet nie wiedziałam za bardzo o samo badaniu szyjki, nie interesowałam się za bardzo tematem, dlatego też podpytuje jak to u innych wygląda. A powiedz mi badasz o jednej porze? Bo czytałam że rano i wieczorem może inaczej być szyjka ulozona, ja zawsze badam wieczorem

Mój test teraz wygląda tak 🤗 to chyba dobry znak że ciemnieje? Im dłużej czekam na wizyte u lekarza tym więcej stresu...

Załączniki

• 20200830_104420.jpg
    20200830_104420.jpg
    315 KB · Wyświetleń: 120
reklama
No to masz już porównanie, więc trzymam kciuki aby to była ciaza[emoji16][emoji3590] ja niedawno zaczęłam, zanim tu trafiłam to nawet nie wiedziałam za bardzo o samo badaniu szyjki, nie interesowałam się za bardzo tematem, dlatego też podpytuje jak to u innych wygląda. A powiedz mi badasz o jednej porze? Bo czytałam że rano i wieczorem może inaczej być szyjka ulozona, ja zawsze badam wieczorem
Teraz przed @ badam i rano i wieczorem po prysznicu i wazne zeby wczesniej zrobic siku bo wysokosc moze troszke sfałszować pelny pecherz

Do góry