reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

A dziewczyny jak to u was jest, jesteście którą grupą : czekacie na przyjście miesiączki, testujecie w dzień spodziewanej miesiączki czy testujecie nawet wcześniej z nadzieją? :)

Ja teraz czekam do terminu @ ostatnie cykle nie testowałam bo przyszła w terminie. Nieraz coś mi odbije że zrobię wcześniej albo teraz co myślałam że mój dziwny okres to nie był okres ....
Teraz mam termin na 02.09
Kurde jak ja się fatalnie czuję od wczoraj kręgosłup tak boli że żadna pozycja nie jest dobra .... Chorobowe mam do srody... Mam nadzieję że przejdzie 😔 o ciąży nawet nie myślę. Czuję się okropnie, jestem mega osłabiona ...

reklama
A ile dni po terminie bd testowac ? Mnie w 1 ciazy wyszlo jakos 4/5dni po @ teraz mam termin na @juz jutro... ale mysle poczekac do niedzieli i zrobic test a jak faktycznie nie przyjdzie @ to powtorze jeszcze po 2 dniach... nie mam objawow na @choc jestem juz okolo 13dpo i mam dzis 36dc... lekko bola sutki przy kp
Ja też jutro powinnam dostac i też mam plan żeby testować w niedzielę i w pierwszej ciąży miałam tak samo test z piękna druga kreska wyszedł w 4 lub 5 dniu spodziewanej miesiączki

Ja też jutro powinnam dostac i też mam plan żeby testować w niedzielę i w pierwszej ciąży miałam tak samo test z piękna druga kreska wyszedł w 4 lub 5 dniu spodziewanej miesiączki
Ooo to super ze nie bede sama ❤ masz jakies objawy? Na @? U mie nic lekko wilgotno i plamienia ktore u mnie akurat sa ostatnio caly czas...

Ooo to super ze nie bede sama ❤ masz jakies objawy? Na @? U mie nic lekko wilgotno i plamienia ktore u mnie akurat sa ostatnio caly czas...
Wczoraj mnie sutki piekly i piersi bolalay oraz brzuch czułam tak dziwnie. Dzisiaj lekko bola piersi i w sumie brzuch jakiś dziwny mam ani boli ani nie boli ale nie mam bolu pleców w dolnej części A przed @ zawsze mnie mega boli

Wczoraj mnie sutki piekly i piersi bolalay oraz brzuch czułam tak dziwnie. Dzisiaj lekko bola piersi i w sumie brzuch jakiś dziwny mam ani boli ani nie boli ale nie mam bolu pleców w dolnej części A przed @ zawsze mnie mega boli
U mnie zero objawow i nie wiem jak soe do tego ustosunkowac... czasem pobolewaja mnie pachwiny ale inaczej niz w 1 ciazy ... oj zeby ten czas szybciej lecial... 🙈

reklama
U mnie zero objawow i nie wiem jak soe do tego ustosunkowac... czasem pobolewaja mnie pachwiny ale inaczej niz w 1 ciazy ... oj zeby ten czas szybciej lecial... 🙈
Ja już dzisiaj pisałam, że mam mega stresa przed tym testowaniem. Z pewnością w pierwszym dniu @ nie pokusze się na test Ale obawiam się, że będę chciała zrobić to w drugim dniu wtedy wieczorem przyjdzie plamienie i trzeciego lub czwartego dostanę @.... Muszę się bardzo spiąć żeby nie wykonać testu wcześniej niż w niedzielę 😋😅

Do góry