reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja sie czuje jak flak 😑 nawet dzis nigdzie nie wychodzę...slaba jestem strasznie,akurat jak przychodza dni płodne, zawsze musi byc pod gorke 😔
Do tego boli podbrzusze caly czas..
Musze troche pomarudzic 😶
A ja dziś za to wyciągnęłam rower i wszystkie sprawy pozalatwialam. Zawsze wsiadam w auto i idę na łatwiznę. Dziś od rana taka piękna pogoda potem burze deszcze i wichury. A ja gnam cały dzień na tym rowerze :)

A ja dziś za to wyciągnęłam rower i wszystkie sprawy pozalatwialam. Zawsze wsiadam w auto i idę na łatwiznę. Dziś od rana taka piękna pogoda potem burze deszcze i wichury. A ja gnam cały dzień na tym rowerze :)
Zazdroszczę, ja nie wiem co u mnie sie dzieje, ale slaba jestem okropnie i co pare godzin gorączka :/
Akurat teraz....

Hej. Jestem tutaj świeża od kilku miesięcy staramy się z mężem o drugie dziecko jednak bez skutku.. teraz jestem w 24dc. Mam nadzieje se się udało.. czy miała która test ClearBlue ten elektryczny ? :) Kiedy pokazał wam ciąże. ? :) Trzymajcie kciuki żeby się udało planuje zrobić w dniu @ test paskowy bardzo czuły. :) a jak tam u was ?

Strasznie mi przykro ja swojego pieska pochowałam w marcu
emoji24.png
była z nami niespełna 13 lat
emoji24.png
Zobacz załącznik 1168000
My psotka mieliśmy krótko ale to wystarczyło żeby ja pokochać
Haha ja też wszędzie widzę kreski, a jak zrobiłam te pierwsze ciążowe z lekkimi kreskami, to po kikku dniach zrobiłam znów, żeby zostawić siebie na pamiątkę🤣🤣
Ja dziś zrobiłam oczywiście znów sprawdzić czy ciemnieje. Ten dzisiejszy się nadaje na pamiątkę 😁

reklama
Do góry