reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dzisiaj jadę z.mezem.na zakupy i mówię:"piersi mnie coś słabo dziś bola" kupię sobie test żeby zobaczyć czy wszystko ok 🤦‍♀️😁 wychodzę z Rossmanna A on do mnie "zrobiłaś juz" i brecha że mnie 😂
Ja się wcale nie śmieje, bo js miałam to samo i mówię patrz ciemnieje! Hahah 🤣🤣🤣 według OM który u Ciebie tydzień? 😁😁

reklama
Hej. Jestem tutaj świeża od kilku miesięcy staramy się z mężem o drugie dziecko jednak bez skutku.. teraz jestem w 24dc. Mam nadzieje se się udało.. czy miała która test ClearBlue ten elektryczny ? :) Kiedy pokazał wam ciąże. ? :) Trzymajcie kciuki żeby się udało planuje zrobić w dniu @ test paskowy bardzo czuły. :) a jak tam u was ?
Ja jestem w 28dc za dwa dni @ mam nadzieję, że jednak nie przyjdzie Ale to się okaże ;) powodzenia ;)

No to trzymam kciuki ja mam miesiączkę za 5 dni :) kiedy planujesz zrobić test ? Czekasz czy w dzień @ ?
Właśnie nie wiem... Trochę mnie stresuje ten moment, wiem że do 4 dni potrafi mi się spóźnić @ wiec się bardziej zastanawiam aby poczekać do 4 dnia spodziewanej miesiączki A Ty kiedy planujesz testować?

Ja tez się melduje! Obecnie jestem w 19 dc owulacja niby miała być wczoraj. Dostalam zastrzyk z pregnylu bo jestem na CLO i jutro jadę zobaczyć czy pęcherzyk pekl- wcześniej mimo lekow nie pękał :( boboseksy były teraz tylko czekać czy była owu i czy się uda. W lipcu miałam laparoskopię i mam nadzieje ze jakieś efekty będą. Chyba tez jesteśmy Rówieśniczkami :)
kibicuje Wam dziewczyny!
boboseksy 😂 umarłam, moje nowe ulubione słowo 😂

Dziewczyny proszę oceńcie ten test [emoji23] ja to wiem że on jest negatywny , ale moja znajoma się upiera, ze tam widzi druga kreseczke minimalną [emoji23]chce jej pokazać również wasze opinie że się myli [emoji2356]
received_691653435030229.jpeg

Hej. Jestem tutaj świeża od kilku miesięcy staramy się z mężem o drugie dziecko jednak bez skutku.. teraz jestem w 24dc. Mam nadzieje se się udało.. czy miała która test ClearBlue ten elektryczny ? :) Kiedy pokazał wam ciąże. ? :) Trzymajcie kciuki żeby się udało planuje zrobić w dniu @ test paskowy bardzo czuły. :) a jak tam u was ?
przywitam się jak na spotkaniu aa: cześć, w sierpniu zaczęliśmy się starać o dziecko, jestem w 27dc, czekam na @ w ciągu najbliższych 2-3 dni. Nie testujemy, wiemy ze małpa przyjdzie, ale we wrześniu startujemy z grubej rury 😄 sama się zastanawiałam nad tymi elektronicznymi, chętnie poczytam opinie 😌

reklama
Do góry