reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dzisiaj jadę z.mezem.na zakupy i mówię:"piersi mnie coś słabo dziś bola" kupię sobie test żeby zobaczyć czy wszystko ok 🤦‍♀️😁 wychodzę z Rossmanna A on do mnie "zrobiłaś juz" i brecha że mnie 😂
Ja się wcale nie śmieje, bo js miałam to samo i mówię patrz ciemnieje! Hahah 🤣🤣🤣 według OM który u Ciebie tydzień? 😁😁

reklama
Hej. Jestem tutaj świeża od kilku miesięcy staramy się z mężem o drugie dziecko jednak bez skutku.. teraz jestem w 24dc. Mam nadzieje se się udało.. czy miała która test ClearBlue ten elektryczny ? :) Kiedy pokazał wam ciąże. ? :) Trzymajcie kciuki żeby się udało planuje zrobić w dniu @ test paskowy bardzo czuły. :) a jak tam u was ?
Ja jestem w 28dc za dwa dni @ mam nadzieję, że jednak nie przyjdzie Ale to się okaże ;) powodzenia ;)

No to trzymam kciuki ja mam miesiączkę za 5 dni :) kiedy planujesz zrobić test ? Czekasz czy w dzień @ ?
Właśnie nie wiem... Trochę mnie stresuje ten moment, wiem że do 4 dni potrafi mi się spóźnić @ wiec się bardziej zastanawiam aby poczekać do 4 dnia spodziewanej miesiączki A Ty kiedy planujesz testować?

Ja tez się melduje! Obecnie jestem w 19 dc owulacja niby miała być wczoraj. Dostalam zastrzyk z pregnylu bo jestem na CLO i jutro jadę zobaczyć czy pęcherzyk pekl- wcześniej mimo lekow nie pękał :( boboseksy były teraz tylko czekać czy była owu i czy się uda. W lipcu miałam laparoskopię i mam nadzieje ze jakieś efekty będą. Chyba tez jesteśmy Rówieśniczkami :)
kibicuje Wam dziewczyny!
boboseksy 😂 umarłam, moje nowe ulubione słowo 😂

Dziewczyny proszę oceńcie ten test [emoji23] ja to wiem że on jest negatywny , ale moja znajoma się upiera, ze tam widzi druga kreseczke minimalną [emoji23]chce jej pokazać również wasze opinie że się myli [emoji2356]
received_691653435030229.jpeg

Hej. Jestem tutaj świeża od kilku miesięcy staramy się z mężem o drugie dziecko jednak bez skutku.. teraz jestem w 24dc. Mam nadzieje se się udało.. czy miała która test ClearBlue ten elektryczny ? :) Kiedy pokazał wam ciąże. ? :) Trzymajcie kciuki żeby się udało planuje zrobić w dniu @ test paskowy bardzo czuły. :) a jak tam u was ?
przywitam się jak na spotkaniu aa: cześć, w sierpniu zaczęliśmy się starać o dziecko, jestem w 27dc, czekam na @ w ciągu najbliższych 2-3 dni. Nie testujemy, wiemy ze małpa przyjdzie, ale we wrześniu startujemy z grubej rury 😄 sama się zastanawiałam nad tymi elektronicznymi, chętnie poczytam opinie 😌

reklama
Do góry