Sabi32
Fanka BB :)
O matko, to juz teraz sie calkiem zestresowalamDziałać! U mnie przy takich testach (0k.22.00) owu była następnego dnia koło 15.00^^
Wczoraj jeszcze byl sporo bledszy..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko, to juz teraz sie calkiem zestresowalamDziałać! U mnie przy takich testach (0k.22.00) owu była następnego dnia koło 15.00^^
A ja dziś za to wyciągnęłam rower i wszystkie sprawy pozalatwialam. Zawsze wsiadam w auto i idę na łatwiznę. Dziś od rana taka piękna pogoda potem burze deszcze i wichury. A ja gnam cały dzień na tym rowerzeJa sie czuje jak flak nawet dzis nigdzie nie wychodzę...slaba jestem strasznie,akurat jak przychodza dni płodne, zawsze musi byc pod gorke
Do tego boli podbrzusze caly czas..
Musze troche pomarudzic
Zazdroszczę, ja nie wiem co u mnie sie dzieje, ale slaba jestem okropnie i co pare godzin gorączka :/A ja dziś za to wyciągnęłam rower i wszystkie sprawy pozalatwialam. Zawsze wsiadam w auto i idę na łatwiznę. Dziś od rana taka piękna pogoda potem burze deszcze i wichury. A ja gnam cały dzień na tym rowerze
Ja widzę, widzęNie wiem jak Wy, ale ja lubię analizować Wasze testy, mam nadzieję, że Wy też, bo wrzucam mój albo fabryczna, albo coś jest na rzeczy, test robiony przed chwilą, więc oczywiście powtarzam jutro rano
My psotka mieliśmy krótko ale to wystarczyło żeby ja pokochaćStrasznie mi przykro ja swojego pieska pochowałam w marcubyła z nami niespełna 13 latZobacz załącznik 1168000
Ja dziś zrobiłam oczywiście znów sprawdzić czy ciemnieje. Ten dzisiejszy się nadaje na pamiątkęHaha ja też wszędzie widzę kreski, a jak zrobiłam te pierwsze ciążowe z lekkimi kreskami, to po kikku dniach zrobiłam znów, żeby zostawić siebie na pamiątkę
My psotka mieliśmy krótko ale to wystarczyło żeby ja pokochać
Ja dziś zrobiłam oczywiście znów sprawdzić czy ciemnieje. Ten dzisiejszy się nadaje na pamiątkę
Dzisiaj jadę z.mezem.na zakupy i mówię:"piersi mnie coś słabo dziś bola" kupię sobie test żeby zobaczyć czy wszystko ok wychodzę z Rossmanna A on do mnie "zrobiłaś juz" i brecha że mnie