reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Patrz bo w ksiedze rekordow bedziesz ? ;) jaki teraz rekord za jedną ciaza jest? ;)
A tak dla rozluźnienia sytuacji, to im więcej patrzę na usg to widzę coraz więcej pęcherzyków. Widzę też 4 pod tym z prawej strony haha [emoji1787][emoji1787]

Moja szwagierka miała dwa, ale został jej się jeden

reklama
A tak dla rozluźnienia sytuacji, to im więcej patrzę na usg to widzę coraz więcej pęcherzyków. Widzę też 4 pod tym z prawej strony haha 🤣🤣

Moja szwagierka miała dwa, ale został jej się jeden
Mi przy drugim porodzie sprawdzali 2 razy czy jeszcze nie mam tam drugiego dziecka😂 miałam duży brzuch a córka była mała. Słyszałam jak położna mowi do lekarza czy srawdził czy nie ma tam jeszcze jednego dziecka lekarz odpowiedział że sprawdził i to dwa razy 😂

Cześć dziewczyny byłam na usg. Znalazł dwa tycie pecherzyki. Pocieszał, że przez to, że sa dwa beta może rosnąć podwójnie a tam rośnie swoim tempem. Nie wiem co myśleć. Mówi, że jak beta 1000 to tak jakby była połowa na usg. Te pecherzyki są znikome i kazey mówi, ze powinny być już dużo większe. Czy wy coś widzicie na tym zdjęciu? :(
O matko fajtycznie , widze 3 😆😊🥰

reklama
Testy pozytywne wychodziły 31.07. Pewności oczywiście nie mam, ale nawet jak 3 dni sis przesunęła to sporo. Nie da się w tej sytuacji nie panikować. Widzę po ich minach, że raczej nic z tego nie będzie, bo juz powinno buc widać zarodek. Dziwi mnie ta beta, że tak rośnie. Próbuje nie panikować. Staram się jak mogę, naprawdę [emoji4][emoji4] e piątek będzie już wszystko wiadomo po tym usg. Przynajmniej powinno być wiadomo [emoji6][emoji6][emoji6]
Proszę cię chociaż przez te 2 dni nie nastawiaj się negatywnie. Myśl pozytywnie a napewno będzie wszystko w porządku. To że test wyszedł pozytywny 31.07 nie oznacza że wtedy miałaś owu mogła być szczerze mówiąc nawet tydzień później. Testy owu nie dawaja nam pewności.

Do góry