reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Beta to jeden wielki stres moim zdaniem. Chyba zacznę się cieszyć że nie mam możliwości zrobienia jej bez skierowania w DE[emoji85]

Tak samo jest w UK. Można sobie jedynie robić testy z moczu w domu:cool: Nawet jak się pójdzie do lekarza potwierdzić to z tego co słyszę nadal jest to z testu z moczu no chyba ze są jakieś problemy prędzej z poronieniami itd to wtedy może inaczej ale nie „standardowo”

reklama
Wiem że łatwo mi się pisze ale nie denerwuj się. Spróbuj się czymś zająć. Do piątku zleci szybko. I proszę cię nie czytaj bzdur w internecie bo to cię wykończy.
Wiem, nie czytam. Ale naprawdę się boję, beta rośnie na usg prawie nic nie widać z terminu @ juz dawno powinno być cos widać. A tu dupa..

Tak samo jest w UK. Można sobie jedynie robić testy z moczu w domu:cool: Nawet jak się pójdzie do lekarza potwierdzić to z tego co słyszę nadal jest to z testu z moczu no chyba ze są jakieś problemy prędzej z poronieniami itd to wtedy może inaczej ale nie „standardowo”
U mnie u gin nawet testów w przychodni nie robiła. Najpoerw wywiad a później usg. Betę robią wtedy kiedy jest dość długi czas od OM a na usg nic nie widać ale to też nie każdy gin daje skierowanie tylko karze czekać bo dla nich najpewniejsze jest usg a nie żadne testy ciążowe czy beta z krwi.

A jesteś pewna kiedy była owu na 100%? Może owu ci się przesunęła i dlatego jest jak jest[emoji848]
Testy pozytywne wychodziły 31.07. Pewności oczywiście nie mam, ale nawet jak 3 dni sis przesunęła to sporo. Nie da się w tej sytuacji nie panikować. Widzę po ich minach, że raczej nic z tego nie będzie, bo juz powinno buc widać zarodek. Dziwi mnie ta beta, że tak rośnie. Próbuje nie panikować. Staram się jak mogę, naprawdę 😊😊 e piątek będzie już wszystko wiadomo po tym usg. Przynajmniej powinno być wiadomo 😉😉😉

reklama
Do góry