reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Beta to jeden wielki stres moim zdaniem. Chyba zacznę się cieszyć że nie mam możliwości zrobienia jej bez skierowania w DE[emoji85]

Tak samo jest w UK. Można sobie jedynie robić testy z moczu w domu:cool: Nawet jak się pójdzie do lekarza potwierdzić to z tego co słyszę nadal jest to z testu z moczu no chyba ze są jakieś problemy prędzej z poronieniami itd to wtedy może inaczej ale nie „standardowo”

reklama
Wiem że łatwo mi się pisze ale nie denerwuj się. Spróbuj się czymś zająć. Do piątku zleci szybko. I proszę cię nie czytaj bzdur w internecie bo to cię wykończy.
Wiem, nie czytam. Ale naprawdę się boję, beta rośnie na usg prawie nic nie widać z terminu @ juz dawno powinno być cos widać. A tu dupa..

Tak samo jest w UK. Można sobie jedynie robić testy z moczu w domu:cool: Nawet jak się pójdzie do lekarza potwierdzić to z tego co słyszę nadal jest to z testu z moczu no chyba ze są jakieś problemy prędzej z poronieniami itd to wtedy może inaczej ale nie „standardowo”
U mnie u gin nawet testów w przychodni nie robiła. Najpoerw wywiad a później usg. Betę robią wtedy kiedy jest dość długi czas od OM a na usg nic nie widać ale to też nie każdy gin daje skierowanie tylko karze czekać bo dla nich najpewniejsze jest usg a nie żadne testy ciążowe czy beta z krwi.

A jesteś pewna kiedy była owu na 100%? Może owu ci się przesunęła i dlatego jest jak jest[emoji848]
Testy pozytywne wychodziły 31.07. Pewności oczywiście nie mam, ale nawet jak 3 dni sis przesunęła to sporo. Nie da się w tej sytuacji nie panikować. Widzę po ich minach, że raczej nic z tego nie będzie, bo juz powinno buc widać zarodek. Dziwi mnie ta beta, że tak rośnie. Próbuje nie panikować. Staram się jak mogę, naprawdę 😊😊 e piątek będzie już wszystko wiadomo po tym usg. Przynajmniej powinno być wiadomo 😉😉😉

reklama
Do góry