Marta200x
Fanka BB :)
Maj piękny , wszystko budzi się do zycia , zielona trawkaU mnie według om kwiecień, ale coś czuję, że wskoczę na maj, a najgorsze jest to, ze na początek maja [emoji849][emoji1787]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maj piękny , wszystko budzi się do zycia , zielona trawkaU mnie według om kwiecień, ale coś czuję, że wskoczę na maj, a najgorsze jest to, ze na początek maja [emoji849][emoji1787]
U Ciebie z tak mocnyki krechami to poszłabym do Gina, bo na pewno tam widać beta wiadomo będzie wielka, chyba, że chcesz powtórzyć za 48 h?Krew pobrana, czekamy do 14:00stej na wynik. Najgorsze to czekanie
Ciągły ból piersi i codzień rano ból pleców, nie mogłam dziś spać na boku bo tak mnie bolały i dlatego wykonałam test chociaż planowaną @ powinnam mieć w środę.Super, gratulacje!!! Widac od razu kreske Mialas jakies objawy?
Ja bete robilam tylko teraz przy ciazy bio..i to tylko dlatego, ze poszlam do szpitala z krwawieniem i w ten sposob musieli potwierdzić ciaze, abym nie placila za wizyte...Ja jak mi wyjdzie pozytyw kiedyś to napewno zrobię przyrost bety, bo jeszcze nigdy nie miałam i ciekawi mnie tochciałabym to zobaczyć
Ja nie będę powtarzała już bety tylko z wynikiem do lekarza mojego. A robię ja po to by on mnie nie kierował bo za każdym razem mnie kierował.U Ciebie z tak mocnyki krechami to poszłabym do Gina, bo na pewno tam widać beta wiadomo będzie wielka, chyba, że chcesz powtórzyć za 48 h?
No tak już jest, mnie te przyrosty też strasznie stresują. Ale widzisz my działalismy do 15 dc a potem się tydzień kłóciliśmy i nie było już przytulanek, jaka byłam zła ze sie nie staramy. Te testy owu naprawdę mi dobrze potwierdziły,a Ty wiesz kiedy masz owulacje? Ja musiałam się wspomóc testami bo nigdy jakoś jej nie czułam. No i wiesiołkowałam i ananasowałam w tym cykluWiem, wiem - ja z natury jestem raczej spokojna, cierpliwa itd. Ale jakoś tak z tyłu głowy mi siedzi, że w tym cyklu nic z tego nie będzie, że może za mało się staramy, nie wiem ... Mówiłam Wam już ostatnio, że forum mnie niestety mocno nakręca i coraz bardziej myślę, żeby jednak zrobić sobie przerwę. A już na pewno jak się uda oszalałabym z tymi betami, porównywaniem przyrostów i objawów
Ja tez celuje w maj jak sie teraz uda, to ja nawet termin sobie wyliczylam, 20 maj 2021 rokU mnie według om kwiecień, ale coś czuję, że wskoczę na maj, a najgorsze jest to, ze na początek maja
Ja tez pierwszy miesiac wiesiołkuje i ananasuje oby pomoglo i tez w sumie dzialalismy tylko do dni owulacji bo potem rowniez byly klotnie non stopmartwie sie ze za malo bylo staran wtym miesiacuNo tak już jest, mnie te przyrosty też strasznie stresują. Ale widzisz my działalismy do 15 dc a potem się tydzień kłóciliśmy i nie było już przytulanek, jaka byłam zła ze sie nie staramy. Te testy owu naprawdę mi dobrze potwierdziły,a Ty wiesz kiedy masz owulacje? Ja musiałam się wspomóc testami bo nigdy jakoś jej nie czułam. No i wiesiołkowałam i ananasowałam w tym cyklu
No beta to chyba na pewno będzie wysoka, skoro testy pozytywne, prawda? Myślę, że u Ciebie to tylko wizyta i lekarza może potwierdzić, że testy pozytywne są na ciążę, a nie jeszcze po poronieniu.Krew pobrana, czekamy do 14:00stej na wynik. Najgorsze to czekanie
Ja poprzednio miałam owulację 16dc, bo akurat tak sobie zrobiłam, ni ż tego ni z owego, test. I był pozytywny. Dziś jestem 15dc i przyznam, że wczoraj zrobiłam sobie test owulacyjny - był negatywny, choć kreska była, ale słaba. A od wczoraj mam jakieś kłucia jajnika, dziwne skurcze, kłucia w miednicy ogólnie - może coś się zbliża, ale kto to tam wieNo tak już jest, mnie te przyrosty też strasznie stresują. Ale widzisz my działalismy do 15 dc a potem się tydzień kłóciliśmy i nie było już przytulanek, jaka byłam zła ze sie nie staramy. Te testy owu naprawdę mi dobrze potwierdziły,a Ty wiesz kiedy masz owulacje? Ja musiałam się wspomóc testami bo nigdy jakoś jej nie czułam. No i wiesiołkowałam i ananasowałam w tym cyklu