reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Coo? [emoji33]
No dałabym sobie rękę uciąć że widzę minimalną kreseczke [emoji23][emoji33]
Niestety... to tylko psychika [emoji3525]
ten test jest negatywny z zeszłego miesiąca.
u Ciebie też niestety nic nie widzę. Ale zaczekaj jeszcze z tym testem do weekendu. jestesmy chyba w zbliżonym dc. [emoji1307][emoji256]

kurde .też.cos widzę a nie szukam na siłę 😆

mi się udało co do miesiąca zaplanować choć córka postanowiła przyjść 3tyg wcześniej na świat i zamiast marzec był luty..za to dowiedziałam się co to starania przy trzecim i trzebabylo trochę na te dwie kreski poczekać ale byłam tego świadoma 😅
osobiście wolę rodzic na wiosnę aby chodzić w ciazy zimie 😆

@Martxx1 dobrze się czuję, nawet mniej mnie boli niż kilka dni temu, więc czekam cierpliwie ;) Może głodna jestem częściej - bo jestem na diecie ok 1500 kcal i jak wczoraj się dowiedziałam to kombinuje jak podwyższyć kaloryczność ;) Dziś już zjadłam śniadanie i dalej jestem głodna 😂 a Ty jak się czujesz? dziś idziesz na betę?

Mój cień cienia wieczorem już był gorzej widoczny, więc nie było szans zrobić zdjęcia.

Dziewczyny bez względu na to jak się będzie u mnie radzę wam chociaż jeden cykl działać codziennie w okresie owulacji - u nas to jak widać działa, bo drugi raz tak robiliśmy i drugi raz się udało :) A dodam, że mój też miał 3 lata temu kiepskie wyniki badania nasienia, więc nie ma potężnej "armii" ;) a mimo wszystko nie musiała się regenerować dwa dni ;) No chyba, że to Góra zadziałała, to w takim razie jak ktoś jest wierzący to też mogę pomóc "radą" ;)

Na żywo naprawdę bardziej to widać. Próbowałam zdjęcie zrobić żeby było tak jak na żywo ale średnio wychodziło. Ale wyrzuciła i już się nie gapie na.niego żeby.nie zwariować 😂
Twoja odpowiedź nie do mojego testu była 😂 można się widać bardzo pomyśleć. Za dobrze.wiemy w którym miejscu szukac😂

Możliwe...O matko jeszcze trochę i nie wiadomo co będziemy widziały 😱😱
No jest czas jeszcze...Ale z każdym dniem coraz gorzej czekac😂

Dlatego ja właśnie nie robie testów przed okresem. Tylko mówię, że to jest mój sposób mnie stresuje to wyliczanie dni po owulacji i ile przed okresem itp. Robiłam test jak mi się spóźniał i dalej się tego będę trzymać 😉

@Martxx1 kiedy beta? Czekamy 👌

reklama
Do góry