Miała któraś z Was tak, że się zablokowała do testów owu? Niby miałam zaczac testować za 3-4 dni, ale coś mnie dzisiaj jajnik pobolewał, testów przyszło 50 to stwierdziłam czemu nie. O 17.30 byłam w toalecie i od tamtej pory nie piłam. Minęła 19.30 i 20.30 i ni jak testu nie mogłam zrobić, stwierdziłam pitolę to dzisiaj, bo ile można? Wypiłam 1.5l wody i dalej mi się nie chce [emoji1787] dziwne to, bo odkąd zaczęłam pilnować ilości wypijanej wody latam idealnie co 0.5l, a teraz nic...
reklama
Gigi Tg
Fanka BB :)
Ja też jestem ze ŚląskaWidzę że my tu wszystkie po jednych pieniądzach, najlepiej ledwo z chłopa zejść i już sikać na test [emoji16][emoji16]
Mi bardzo zależy żeby nie rodzic czerwiec-sierpien. Raz że bardzo źle znoszę upały, lubią mi nawet po wysiłku latem palce spuchnąć, to jeszcze w sierpniu mam być świadkiem na weselu przyjaciółki i chciałabym się dobrze czuc. Jakoś tak nie wyobrażam sobie siebie na weselu w roli słonicy (bez urazy oczywiście, ale mam 150cm wzrostu i wiem jak będę wyglądać w ciąży) [emoji52]
Sama też jestem z lipca i nigdy tego nie lubiłam jak byłam młodsza. Bo nigdy nie mogłam przynieść cukierków do szkoły na urodziny
A z drugiej strony naprawdę będzie mi szkoda odpuścić starania na te kilka miesięcy, już się człowiek jakoś nastawił psychicznie że może niedługo ktoś się jeszcze pojawi w rodzinie [emoji849] Na jesień też do dupy, wiecznie ciapa i smog u nas na śląsku, jak tu w ogóle na spacer wyjść z wózkiem jak powietrze można nożem kroić...
Niestety nie ma dobrego momentu [emoji849]
Nie chodzi o dorabianie ideologii, tylko po prostu po przeczytaniu waszych wiadomości naszła mnie taka myśl.Ale to że np chciałoby się urodzić dziecko to jest jakaś zachcianka która komuś/czemuś zaszkodzi? [emoji28] Na pewno każda z nas tutaj ucieszyłaby się z dziecka niezależnie od miesiąca kiedy miałoby przyjść na świat, to jedynie kwestia poukładania planów itd. bez przesady, po co dorabiać do tego jakąś ideologię [emoji28]
Arielda
A ja mam córkę z grudnia i to 28go, w tym roku będzie miała 9 lat, nigdy nie odstawała od rówieśników, wręcz w niektórych kwestiach ich wyprzedzała, odpieluchoeala się praktycznie 'sama', nocnik mógł dla niej nie istnieć, wolała WC dla "dużych", szybko zaczęła chodzić i mówić, także to, że z końcówki roku jest dziecko o niczym nie świadczy ja też jestem z grudnia a jechałam na samych świadectwach z paskiem
Mi obojętne z jakiego miesiąca będzie dzidzia (o ile będzie bo pomału tracę nadzieję)
Właśnie zaczęłam jakby czuć lewy jajnik, w tamtym miesiącu czułam prawy, na nim miałam wtedy dominujący pęcherzyk a teraz 2 torbiele, no chyba że się wchlonely zobaczymy wszystko jutro
Mi obojętne z jakiego miesiąca będzie dzidzia (o ile będzie bo pomału tracę nadzieję)
Właśnie zaczęłam jakby czuć lewy jajnik, w tamtym miesiącu czułam prawy, na nim miałam wtedy dominujący pęcherzyk a teraz 2 torbiele, no chyba że się wchlonely zobaczymy wszystko jutro
Carry88
Moderator
@Frezjax ja tu chyba jestem jedyna osoba, która nie robi i nie uznaje testów i bety przed okresem. Tylko, że mi to akurat daje spokój inaczej bym się nakręcała za mocno
Ja miałam termin na grudzień i miałam nadzieję, że urodzi się w urodziny mojego taty. Mi kompletnie obojętny miesiąc może być i upał aby tylko było
@Stelle Ty już za dużo nie czytaj masz potwierdzone to hashimoto? Chodów ukladu immunologicznego zapewne jest więcej ale nie zakładaj, że zaraz będziesz je miała wszystkie
Ja miałam termin na grudzień i miałam nadzieję, że urodzi się w urodziny mojego taty. Mi kompletnie obojętny miesiąc może być i upał aby tylko było
@Stelle Ty już za dużo nie czytaj masz potwierdzone to hashimoto? Chodów ukladu immunologicznego zapewne jest więcej ale nie zakładaj, że zaraz będziesz je miała wszystkie
Ostatnia edycja:
Chciałam bym umieć czekać...Ja dziś znów rano test zrobiłam i widzę cien cienia cieni@Frezjax ja tu chyba jestem jedyna osoba, która nie robi i nie uznaje testów i bety przed okresem. Tylko, że mi to akurat daje spokój inaczej bym się nakręcała za mocno
Ja córki urodziłam sierpień wrzesień różnica 3 tyg i dlatego myślałam by fajnie było urodzić trochę w innym miesiącu ale ogólnie chodzenie z brzuchem latem.mi mocno nie przeszkadza bo jestem cieplolubna A do tego uwielbiam świeże owoce prosto z krzaka i drzewa A w ciąży mogłam się żywić tylko nimi
G
guest-1713165905
Gość
Pokazuj ten cień cienia cieni [emoji7]Chciałam bym umieć czekać...Ja dziś znów rano test zrobiłam i widzę cien cienia cieni[emoji33]
Ja córki urodziłam sierpień wrzesień różnica 3 tyg i dlatego myślałam by fajnie było urodzić trochę w innym miesiącu [emoji4] ale ogólnie chodzenie z brzuchem latem.mi mocno nie przeszkadza bo jestem cieplolubna A do tego uwielbiam świeże owoce prosto z krzaka i drzewa A w ciąży mogłam się żywić tylko nimi [emoji23]
Mogę wstawić ale nie wiem czy ktoś dziś zobaczy 25 dc test czułości.10.Pokazuj ten cień cienia cieni [emoji7]
I spokojnie jak nikt nic nie widzi proszę proszę walić ja się nie nakręcam na razie
reklama
Stelle
Mam potwierdzone@Frezjax ja tu chyba jestem jedyna osoba, która nie robi i nie uznaje testów i bety przed okresem. Tylko, że mi to akurat daje spokój inaczej bym się nakręcała za mocno
I witam się z Wami już po drineczku z glukozy ostatnim razem nawet mi smakowało a dzisiaj tak ciężko było to wypić. Teraz siedzę i mnie mdli jak cholera... Duszno w tej maseczce, okropnie się czuje