reklama
Stelle
Fanka BB :)
Coś tam widzę w tym miejscu gdzie strzałka, ale gdybyś nie zaznaczyła to dla mnie byłaby biel totalna
Że zdjęciami to niestety tak jest. Ale pierwszy raz coś oprócz bieli zobaczyłam więc się dzielę. Będę testować dalejCoś tam widzę w tym miejscu gdzie strzałka, ale gdybyś nie zaznaczyła to dla mnie byłaby biel totalna
Tak jak u mnie jakiś cien delikatny.A tu coś widzisz?
Zobacz załącznik 1164824
Niestety... to tylko psychikaTak jak u mnie jakiś cien delikatny.
ten test jest negatywny z zeszłego miesiąca.
u Ciebie też niestety nic nie widzę. Ale zaczekaj jeszcze z tym testem do weekendu. jestesmy chyba w zbliżonym dc.
Możliwe...O matko jeszcze trochę i nie wiadomo co będziemy widziałyNiestety... to tylko psychika ☹
ten test jest negatywny z zeszłego miesiąca.
u Ciebie też niestety nic nie widzę. Ale zaczekaj jeszcze z tym testem do weekendu. jestesmy chyba w zbliżonym dc.
No jest czas jeszcze...Ale z każdym dniem coraz gorzej czekac
Martxx1
A jak się czujesz?Ja póki co podchodzę do tego na spokojnie - byle nie była to ciąża pozamaciczna w jajowodzie, bo mam do tego predyspozycje, ale uważam, że co ma być to będzie Już pierwsza ciąża była cudem, więc może i drugi cud nas spotkał
Rozmawiałam z lekarzem, mam jeszcze dwa razy oznaczyć betę co dwa dni, brać luteinę i za 2 tyg się zjawić u niego jak wszystko będzie ok
@Sabi32 włosów można zazdrościć, u nas są marne od urodzenia i póki co wiecznie zakołtunione
reklama
Sherlook
Ja na początku miałam plany co do miesiąca kiedy chcę urodzić. Teraz już mi przeszło, jest mi to zupełnie obojętne. Czy lato czy zima. Ale ciągle mam nadzieję na maj [emoji177] spełnienie moich marzeń. Wydaje mi się, że jak się nie ma żadnego dziecka, to tak się go pragnie, że termin porodu nie ma znaczenia. Jak się ma już kilka to można sobie pomarudzić[emoji16][emoji16]
Witam się z roboty. Dziś ciężki dzień. Ale jakoś przetrwam[emoji846]
Witam się z roboty. Dziś ciężki dzień. Ale jakoś przetrwam[emoji846]