reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Załączniki

• IMG_20200801_083922.jpg
    IMG_20200801_083922.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 105
reklama
Robiłam wyniki które zaleciła mi ginekolog , przez to że częściej oddaje mocz sądziła że może być zapalenie pęcherza , wyniki wyszły dobre nic nie ma. Mam tylko jakieś zapalenie tam w środku ale żadnych objawów , ani pieczenia ani upławów nic z tych rzeczy , przepisała mi globulki ale takie żeby nie zagrażały dzidzi w razie czego. Dzisiaj już mnie wysypało na twarzy . Jak przed okresem. Właśnie w owulację miałam zapalenie pęcherza ale jakoś się uporałam z tym i wyniki z moczu teraz są ok . Może więcej pije i to przez to latam siusiu. Piersi dzisiaj też mniej bolą , ale jajnik nie boli ani troszeczkę . Zasmialam się sama do siebie jak czytałam wasze komentarze o ananasie , ja nigdy wcześniej o tym nie słyszałam . Ale powiem Wam że jak się kochaliśmy przez wszystkie dni płodne to non stop piliśmy sok z ananasa . Nie wiem w sumie dlaczego tak jakoś mój kochany kupił , zasmakował mi i piłam przez ten tydzień , jak byłam u niego . Nawet się nie nakrecalam tak bardzo na ciążę , wszystko na spontanie , bo przez tą koronę nie widzieliśmy się od lutego i jak pojechałam to non stop cieszenie się sobą , więc może faktycznie się udało . Tylko skąd te syfki na twarzy i ból mniejszy w piersiach ... Jeszcze cztery dni .
Podziwiam Was dziewczyny że jesteście takim wsparciem dla siebie . Jak Was czytam to od razu mi lepiej

Wczorajszy i dzisiejszy działamy cały czas codziennie 😁😁
A dziś idziemy na wesele, także jak wrócę chce tu zobaczyć piękne wiadomości 😜 buziaki ❤️❤️

Bawcie się dobrze! :)

Cześć dziewczyny. U mnie termin @ na dziś. Na razie nie widać nic a ból jak na okres mam od ponad tygodnia. Testy na razie negatywne . Beta z 28.07 <1,2. Ale żyje nadzieją że może się przesunęła owulacja jak z synkiem że ciąża była dużo młodszą. Zobaczymy czy @ przyjdzie dziś lub jutro. Jeśli nie w poniedziałek znowu testujemy. Bo test z wczoraj negatywny

Trzymam kciuki ✊

Hej mam pytanie bo wy bardziej doswiadczone czy moge brac urofuragine przy staraniech o dzidzie bo mam 6 dni do @ i tak bola mnie jajniki i mam duzo sluzu i niewiem czy to jakies zapalenie czy cos. Co powinnam zrobic. Dodam ze nic mnie niepiecze i nieswędzi

reklama
Do góry