reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Moim zdaniem wydaje sie to nieco nielogiczne... przeciez test bada stezenie hormonu... a co maja do tego nerki? Nie wiem... nie ma co czytac i sie stresowac. W internecie jest mnostwo bzdur kochana... na spokojnie poczekaj do poniedzialku i nie czytaj internetow
Dziewczyny kochane, proszę o poradę.
Ostatnio chorowałam z powodu nerek no i naczytałam się, że przy chorobach nerek może wyjść test fałszywie dodatni.
Teraz się boję, że te moje kreski, które robią się coraz ciemniejsze na teście ciążowym, wcale nie oznaczają ciąży.
Boże no, straszny mam mętlik w głowie teraz.
Beta dopiero w poniedziałek [emoji58]

reklama
Nie powiem nic poza tym, żebyś nie gdybała - choć mi łatwo powiedzieć ;) myślę, że skoro kreski ciemniały, to nie ma większych powodów do niepokoju, tak na moją logikę. Szkoda, że dziś nie zrobiłaś bety - nie dasz rady? U mnie chyba do 12 laboratoria, więc jeszcze bym zdążyła ...
Do najbliższego laboratorium mam 30 km i nie mam czym pojechać, a wyniki byłyby do odbioru w poniedziałek, więc nawet nie mam po co jechać.

Moim zdaniem wydaje sie to nieco nielogiczne... przeciez test bada stezenie hormonu... a co maja do tego nerki? Nie wiem... nie ma co czytac i sie stresowac. W internecie jest mnostwo bzdur kochana... na spokojnie poczekaj do poniedzialku i nie czytaj internetow
Masz rację, bez sensu to przecież. Ale znalazłam na ten temat dużo artykułów. No ja zawsze muszę się naczytać głupot.

Na spokojnie. Nie tylko Ty tak masz :) ja ze swoimi problemami zdrowotnymi czytajac internet powinnam zostac z jedna konczyna, bez nerki :) zgodnie z zasada "cos czego nie ma, nie moze bolec" ;) aktualnie powinnam sobie wyciac biodro i kolano -nie powiem czasem to kuszaca propozycja :)

Bez nerwow, wypij sobie dobra kawke, zjedz ciacho i ciesz sie weekendem :)
Masz rację, bez sensu to przecież. Ale znalazłam na ten temat dużo artykułów. No ja zawsze muszę się naczytać głupot.

@sundee23 rozumiem, faktycznie musisz wytrzymać do poniedziałku. Myśl pozytywnie, nie czytaj głupot w internecie, będzie dobrze :)
Pociesza mnie fakt, że kreski są coraz ciemniejsze, wczoraj już taka ładna była. Jutro termin @ więc zobaczymy jak będzie.
W Internecie nie brakuje jakichś dziwnych informacji.

Załączniki

• 20200801_120057.jpg
    20200801_120057.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 117
Dziewczyny kochane, proszę o poradę.
Ostatnio chorowałam z powodu nerek no i naczytałam się, że przy chorobach nerek może wyjść test fałszywie dodatni.
Teraz się boję, że te moje kreski, które robią się coraz ciemniejsze na teście ciążowym, wcale nie oznaczają ciąży.
Boże no, straszny mam mętlik w głowie teraz.
Beta dopiero w poniedziałek [emoji58]
Tak na chłopski rozum. Naaaawt jeżeli Twoje dolegliwości jakimś cudem mogą dać fałszywie pozytywny wynik, to przecież ta sama dolegliwość nie sprawiłaby, że testy by ciemniały zgodnie z przyrostem hc g. Aż w takie cuda nie wierzę.

Na spokojnie. Nie tylko Ty tak masz :) ja ze swoimi problemami zdrowotnymi czytajac internet powinnam zostac z jedna konczyna, bez nerki :) zgodnie z zasada "cos czego nie ma, nie moze bolec" ;) aktualnie powinnam sobie wyciac biodro i kolano -nie powiem czasem to kuszaca propozycja :)

Bez nerwow, wypij sobie dobra kawke, zjedz ciacho i ciesz sie weekendem :)
Dziękuję za słowa wsparcia❤
Będę się cieszyć weekendem 😘

Tak na chłopski rozum. Naaaawt jeżeli Twoje dolegliwości jakimś cudem mogą dać fałszywie pozytywny wynik, to przecież ta sama dolegliwość nie sprawiłaby, że testy by ciemniały zgodnie z przyrostem hc g. Aż w takie cuda nie wierzę.
Ja to czasem chyba potrzebuje, żeby ktoś mi powiedział coś tak prosto i jak krowie na rowie po prostu 😃 inaczej będę panikować. Dzięki wielkie!❤

I prawidlowo! Ja wyznaje zasade ze trzeba myslec pozytywnie nie wazne co by sie dzialo :) zrob cos dla siebie, odpocznij, zrelaksuj sie :) mamy piekne sobotnie poludnie ! (Przynajmniej u mnie) . Uśmiech na twarz i do dzieła !
Dziękuję za słowa wsparcia[emoji173]
Będę się cieszyć weekendem [emoji8]

Ja to czasem chyba potrzebuje, żeby ktoś mi powiedział coś tak prosto i jak krowie na rowie po prostu [emoji2] inaczej będę panikować. Dzięki wielkie![emoji173]

reklama
Do góry