reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Masz rację, nie ma się co nakręcać i lecieć na bete, bo niestety widoczne cienie, które nie ciemnieją rzadko zwiastują zdrową ciążę...ja miałam cienie 8 dni po owu miesiąc temu, kreski prawie nie ciemniały i to była biochemiczna...beta tylko to potwierdziła, a cienie wychodziły mi przy becie 7,71...Poczekaj jeszcze z jakieś 5 dni i jak nie przyjdzie @ to wtedy zrób jeszcze raz test i dopiero dla pewności bete 😉😊

Ja też nie jestem zwolenniczką biegania na betę,ale w przypadku tygodniowego spóźnienia to chyba bym poszła ;) a zrozumiałam, że z testów coś wyszło to zamiast robić testy to bym poszła na betę ;)

Ja też nie jestem zwolenniczką biegania na betę,ale w przypadku tygodniowego spóźnienia to chyba bym poszła ;) a zrozumiałam, że z testów coś wyszło to zamiast robić testy to bym poszła na betę ;)
Ja po swoich doświadczeniach z cieniami bym jeszcze odczekała, bo ostatnio krwawienie po biochemicznej dostałam 5 dni później niż @ i było to dla mnie straszne rozczarowanie...teraz bardzo ostrożnie podeszłam do testów, nie wierzyłam w objawy, które miałam, bo myślałam, że sobie je wmawiam i nawet dzień przed pozytywnym testem wypiłam drina 🙈🙈🙈😳 ...a na drugi dzień o 22:00 kreski tak widoczne po kilku sekundach, że nie wierzyłam, a na drugi dzień już nie było wątpliwości i beta potwierdziła ciąże 😊😊 także myślę, że lepiej poczekać 😉😊

Masz rację, nie ma się co nakręcać i lecieć na bete, bo niestety widoczne cienie, które nie ciemnieją rzadko zwiastują zdrową ciążę...ja miałam cienie 8 dni po owu miesiąc temu, kreski prawie nie ciemniały i to była biochemiczna...beta tylko to potwierdziła, a cienie wychodziły mi przy becie 7,71...Poczekaj jeszcze z jakieś 5 dni i jak nie przyjdzie @ to wtedy zrób jeszcze raz test i dopiero dla pewności bete 😉😊
Wiem właśnie.
Mi niby przy cieniach beta rosła ale do pewnego momentu

Też miałam iść, ale w sumie stwierdziłam, że wszystko mi jedno ;) ten cykl spisałam na starty, więc odpuszczam wszelkie badania, testowania i powiem Wam, że w sumie spoko tak na luzie :p ja nie jestem wytrawną staraczką, bo w sumie dopiero miesiąc temu stwierdziliśmy, że zaczynamy poważniej działać. Ale już w maju miałam pierwszą "ciążę urojona" ;) trafiłam wtedy na forum, bo dziwnie się czułam - to samo w czerwcu, więc w sumie dwa miesiące mi upłynęły na obserwowaniu siebie i na wyszukiwaniu objawów. Których oczywiście było co nie miara :D a teraz? Luzik - nic nie wypatruje, bo i nie mam czego za bardzo :p
Ja badania progesteron robię pierwszy raz więc nie mam jakiegoś większego parcia ,po prostu jestem ciekawa . Tak jak pisałam wcześniej co ma być to będzie.🙂

No ja pierdziu.😔 Lekarz kiedy kazał przyjść? Jak w ogole on reaguje na to że tak szybko zaczynasz plamić? 😠
Pijaczki chodzą i zachodzą bez problemu a normalny dbający o siebie człowiek ciul bombki strzela....
Lekarz kazał mi przyjść z badaniami tak dwa dni przed okresem sierpniowym by mi rozpocząć stymulację od następnego cyklu wrześniowego. Badania będę miała, ale zaplanowana wizyta do dupy :( już nie mam siły. Wysiadam po prostu.

reklama
Do góry