reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Byłam na usg sprawdzić jak cykl i czemu mnie tak boli.. Wyniki w zdjęciu czy z takimi wynikami jest szansa na ciążę..

Załączniki

• 15959460763767248099533166498441.jpg
    15959460763767248099533166498441.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 114
A czy możliwe, żeby we wczesnej ciąży leciutko ćmił brzuch jak przed @? Boję się, że się rozczaruje mimo tej bladziutkiej kreseczki. No i czuje ukłucia w jajniku, troszkę w drugim też. Bardzo się boję:(

Załączniki

• Screenshot_20200728-164258_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20200728-164258_WhatsApp.jpg
    72 KB · Wyświetleń: 114
Mnie bolał brzuch jeszcze przez tydzień po terminie @. Więc to całkiem.normalne bo wszystko w środku się rozciąga [emoji4]
A czy możliwe, żeby we wczesnej ciąży leciutko ćmił brzuch jak przed @? Boję się, że się rozczaruje mimo tej bladziutkiej kreseczki. No i czuje ukłucia w jajniku, troszkę w drugim też. Bardzo się boję:(

reklama
Mnie też tak ćmiło, od daty spodziewanej miesiączki do samego końca praktycznie... Tzn koniec to u mnie był 8 tydzień bo niestety ciąża obumarła. Ale dziewczyny na styczniówkach wszystkie czuły takie skurcze jak na okres i to całkowicie normalne 🙂 musisz się przyzwyczaić 🤷‍♀️

Do góry