reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Rano biel teraz delikatna kreseczka? Mam jakieś dobre przeczucia...

Załączniki

• 20200727_191225.jpg
    20200727_191225.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 106
  • 20200727_192844.jpg
    20200727_192844.jpg
    140,9 KB · Wyświetleń: 95
Wiecie co wam powiem🤷,bo dla mnie to dziwne jest, zawsze zaczęło mnie boleć tam na dole jak już zaczął się @,bo zawsze tak przecież jest, a teraz od ponad dwóch dni boli mnie właśnie tak jak na @,czyli zaczęło się te bóle tydzień przed planowaną@, są to częste bóle jakbym miała okres ale go nie mam bo wiadomo albo za wcześnie albo wcale nie przyjdzie (oby), ale trochę mnie to zaskakuje, i dziwi, bo zawsze zaczyna tak boleć jak mam początek okresu a teraz boli od ponad dwóch dni, wiem że na test za wcześnie bo mam cykle 30-32dni więc @ byłby na 2 .08. , test na razie pokazuje biało, czy któraś z was też tak miała?

A za tydzień może już serduszko będzie biło 😁😊❤❤❤ u mnie 4tc i był zarys albo pęcherzyka żôłtkowego albo zarodka, gin nie mogła stwierdzić, bo jeszcze za malutkie 🤗🤗 i kolejna wizyta 11 sierpnia 😊😊😍
Fajnie by było usłyszeć ❤ i chciała bym
A na razie niech już całkiem ustąpi to plamienie

reklama
Do góry