reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Testosteron 54zl?[emoji848][emoji848]Gratulacje pięknej kreswczki!
Ja dziś zrobiłam wyniki i prywatnie zrobiłam testosteeon 54 zł prawie zemdlałam haha [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
MojrAnka
Tak tak Chociaż wiek pewnie też ma znaczenie, u młodych kobiet pewnie szybciej owulacja nastąpi niż u starszychMoże tak być ale nie musi.Mam koleżankę która kp i okazało się że w ciąży jak mała miała rok a prawie do rozwiązania karmiła.
JakDeszcz a Ty dzis nie miałaś testować? Czekam )Kochana nie należę do tej grupy.
Może poszukaj ginekologa w dalszej okolicy?
Ewentualnie prywatnie.... zdaje sobie sprawę, że to kosztuje, niestety. Ale jeżeli uważasz że twój obecny ginekolog jest nie ok. To chyba nie ma innego wyjścia a nie masz w pracy jakiegoś pakietu medycznego? Albo twój mąż/partner? Może też warto pomyśleć o dietetyku?
Tak wychodzi chybaJa po cc to może i zrobię sobie prezent na urodziny 19.03A tak teraz myślę, że my w razie w nie spotkamy się na innym wątku? Bo termin Ci przypada na marzec tak? Ja jak popatrzyłam w kalendarz, to jakbym zaszła w tym miesiącu to na 4.04 termin
To ja też czekam i trzymam za wszystkie kciukiJakDeszcz a Ty dzis nie miałaś testować? Czekam )
Dziękuję Twój nick chyba też pamiętam z 1 połowy?Podczytywałam was kawałekGratulacje pięknej kreswczki!
Ja dziś zrobiłam wyniki i prywatnie zrobiłam testosteeon 54 zł prawie zemdlałam haha
Ta moja koleżanka 39 miała wtedyTak tak Chociaż wiek pewnie też ma znaczenie, u młodych kobiet pewnie szybciej owulacja nastąpi niż u starszych
reklama
Mama2018mama
A moze uda sie zeby odrazu dal Ci zwolnienie ze wzgledu na korone? Albo idz do rodzinnego powiedz,ze sie zle czujesz masz mdlosci poczatek ciazy itp ja w 1 ciąży dostalam odrazu jak beta wynosiła tylko 54 - byla to biichemiczna ciaza, to wszystko od lekarza zalezy ale z ta korona mozna spróbowaćKurcze nie chce mówić w pracy że może być coś na rzeczy a do lekarza też nie wiem kiedy iść bo w poprzedniej nie od razu dostałam l4 bo byłam za wcześnie było tylko endometrium i dopiero po 2 tyg dostałam i było już serducho
Bo skoro wychowawczy za 2 tyg to troche kombinowac trzeba, pozniej z niego rezygnowac, zalatwiac itp