Brak mi słów na twój komentarz...
Jakie ala pytanie? Nie twierdzę na 100% , że jestem w ciąży.
I burczeć będę kiedy będę miała na to ochotę ;-)
Po to jest forum, żeby ze sobą "dywagować" a nie siedzieć cicho z "podkulonym ogonkiem"
Forum nie jest po to aby buczeć czy wylewać frustrację na innych użytkownikach,patrząc po Twoich ostatnich komentarzach wszystko wiesz i nie przyjmujesz do wiadomości zdania innych np apropo swoich testów,no to po co pytasz? Zeby sobie pobuczec dalej? To polecam isc potłuc kotlety jak nerwy się pojawiaja i forum jest do rozmowy owszem, ale nie gdy robi się ona juz chamska jednostronnie i atakujaca .Nie będę tej bezsensownej sprzeczki rozwijać bo nie chodzi tu o to żeby się kłócić. Nie mniej kazda dziewczyna tu jest po to żeby pomóc drugiej, doradzać,wysłuchać, czy najzwyczajniej w świecie pogadac. Nikt tu na siebie nie "buczy" bo ma taki kaprys i myślę, że takiego zachowania nikt tu nie chce of kors, nie czepiam się- po prostu czytając Twoje wczorajsze komentarze wyczułam nie male ataki w stronę koleżanki ktora chciala tylko pomoc swoja opinia Życzę Ci i Twojej intuicji nieomylności, dwóch kreseczek i nudnego roku. Jak tam sobie dalej chcesz ciągnąć te oznaczanie mnie i kłócenie to sobie daruj bo juz nie bede sie dalej w to bawić.Pozdrawiam cieplutko i miłej niedzieli