reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja już byłam pewna, że poroniłam.
Zresztą lekarze i położne też tak myśleli i mieli totalnie "wyjebane" na moje krwawienie. W poczekalni czekaliśmy kilka godzin, a potem szybkie USG, dostałam luteinę i spier&$# do domu..
Trafiłam na lekarza który na dzien dobry powiedział „ zrobimy usg i zobaczymy czy płód żyje „ brak słów...

reklama
Cześć dziewczyny... czy miałyście plamienie implantacyjne ?? Powinnam dostać miesiączkę a mam jakieś dziwne brązowe coś, czy nawet rdzawe. ale czuje się rewelacyjnie i nie mam innych objawów. A może jest to krwawienie po badaniu usg u lekarza ?? jest to możliwe ?? hmm albo tak myślę sobie jeszcze, że może przez cytologię, bo miałam pobieraną 2 dni temu, przy okazji tego usg... a może mi hormony się spierniczyły...

No i się zaczęło plamienie.. a właśnie , kiedyś pisalyscie ze takie plamienia przed @ mogą świadczyć o niskim progesteronie? Pamietam ze kiedyś jak miałam @ to była od razu krew, a teraz od jakiegoś czasu plamienia

Cześć dziewczyny... czy miałyście plamienie implantacyjne ?? Powinnam dostać miesiączkę a mam jakieś dziwne brązowe coś, czy nawet rdzawe. ale czuje się rewelacyjnie i nie mam innych objawów. A może jest to krwawienie po badaniu usg u lekarza ?? jest to możliwe ?? hmm albo tak myślę sobie jeszcze, że może przez cytologię, bo miałam pobieraną 2 dni temu, przy okazji tego usg... a może mi hormony się spierniczyły...
To może być wszystko tak naprawdę. Ale życzę ci plamienia implantacyjnego[emoji3526] ja miałam raz plamienie w środku cyklu, ale to była na stówę owulacja.

Ja miałam plamienie po cytologii, ale podczas ciąży, ze 2-3 dni, w dzień cytologii bladoczerwone, na następny i kolejne już coraz ciemniejsze, brązowe etc. Gin mówiła że to dlatego, że szyjka jest bardziej ukrwiona. Normalnie jak robiłam cytologię to nigdy nie miałam plamien 🤔

reklama
Ja nie miałam i tak naprawdę to chyba rzadko występuję? Gdzies czytałam, że to jakiś procent kobiet.
Ja miałam plamienia implantacyjne w dwóch ciazach. W obu przypadkach po tych krwawieniach wychodzily pozytywne testy. Po kilku dniach robilam. Było to 9-10 dni po owulacji i to by się zgadzalo z usg ;) ale w pierwszej nie miałam ;)

Do góry