Trafiłam na lekarza który na dzien dobry powiedział „ zrobimy usg i zobaczymy czy płód żyje „ brak słów...Ja już byłam pewna, że poroniłam.
Zresztą lekarze i położne też tak myśleli i mieli totalnie "wyjebane" na moje krwawienie. W poczekalni czekaliśmy kilka godzin, a potem szybkie USG, dostałam luteinę i spier&$# do domu..
reklama
Julia1990
Początkująca w BB
a o czym świadczy to amDziewczyny u mnie amh za wysokie u mojego prolaktyna
Julia1990
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny... czy miałyście plamienie implantacyjne ?? Powinnam dostać miesiączkę a mam jakieś dziwne brązowe coś, czy nawet rdzawe. ale czuje się rewelacyjnie i nie mam innych objawów. A może jest to krwawienie po badaniu usg u lekarza ?? jest to możliwe ?? hmm albo tak myślę sobie jeszcze, że może przez cytologię, bo miałam pobieraną 2 dni temu, przy okazji tego usg... a może mi hormony się spierniczyły...
Julia1990
Początkująca w BB
Straszne jest to co piszeszTrafiłam na lekarza który na dzien dobry powiedział „ zrobimy usg i zobaczymy czy płód żyje „ brak słów...
xnightfall94
Fanka BB :)
No i się zaczęło plamienie.. a właśnie , kiedyś pisalyscie ze takie plamienia przed @ mogą świadczyć o niskim progesteronie? Pamietam ze kiedyś jak miałam @ to była od razu krew, a teraz od jakiegoś czasu plamienia
Julia1990
Początkująca w BB
to tak jak dziś u mnie ;/ ale na miesiaczkę za wcześnieNo i się zaczęło plamienie.. a właśnie , kiedyś pisalyscie ze takie plamienia przed @ mogą świadczyć o niskim progesteronie? Pamietam ze kiedyś jak miałam @ to była od razu krew, a teraz od jakiegoś czasu plamienia
Sherlook
To może być wszystko tak naprawdę. Ale życzę ci plamienia implantacyjnego[emoji3526] ja miałam raz plamienie w środku cyklu, ale to była na stówę owulacja.Cześć dziewczyny... czy miałyście plamienie implantacyjne ?? Powinnam dostać miesiączkę a mam jakieś dziwne brązowe coś, czy nawet rdzawe. ale czuje się rewelacyjnie i nie mam innych objawów. A może jest to krwawienie po badaniu usg u lekarza ?? jest to możliwe ?? hmm albo tak myślę sobie jeszcze, że może przez cytologię, bo miałam pobieraną 2 dni temu, przy okazji tego usg... a może mi hormony się spierniczyły...
Carry88
Moderator
To może być wszystko tak naprawdę. Ale życzę ci plamienia implantacyjnego[emoji3526] ja miałam raz plamienie w środku cyklu, ale to była na stówę owulacja.
Ja nie miałam i tak naprawdę to chyba rzadko występuję? Gdzies czytałam, że to jakiś procent kobiet.
eMeczk@
Ja miałam plamienie po cytologii, ale podczas ciąży, ze 2-3 dni, w dzień cytologii bladoczerwone, na następny i kolejne już coraz ciemniejsze, brązowe etc. Gin mówiła że to dlatego, że szyjka jest bardziej ukrwiona. Normalnie jak robiłam cytologię to nigdy nie miałam plamienCześć dziewczyny... czy miałyście plamienie implantacyjne ?? Powinnam dostać miesiączkę a mam jakieś dziwne brązowe coś, czy nawet rdzawe. ale czuje się rewelacyjnie i nie mam innych objawów. A może jest to krwawienie po badaniu usg u lekarza ?? jest to możliwe ?? hmm albo tak myślę sobie jeszcze, że może przez cytologię, bo miałam pobieraną 2 dni temu, przy okazji tego usg... a może mi hormony się spierniczyły...
reklama
Chce_byc_mama_wielu
Ja miałam plamienia implantacyjne w dwóch ciazach. W obu przypadkach po tych krwawieniach wychodzily pozytywne testy. Po kilku dniach robilam. Było to 9-10 dni po owulacji i to by się zgadzalo z usg ale w pierwszej nie miałamJa nie miałam i tak naprawdę to chyba rzadko występuję? Gdzies czytałam, że to jakiś procent kobiet.