reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
My staramy się dopiero drugi cykl. Nie wiem czy wiek ma tu znaczenie, ale mamy po 32 i 33 lata. Stan zdrowia bez zastrzeżeń, obserwacja śluzu wydaje mi się najbardziej miarodajna. W dniach śluzu płodnego zaczęliśmy starania, to w moim wypadku jest w 9,10 i 12 dc przy cyklad 26-27 dniowych. Zobaczymy czy coś z tego wyniknie. Kilka dni po owulacji czuję wyraźnie prawy jajnik, sporadyczne kłucie, jakby rozpierające ciepło, lekko bolesne piersi. Wiem, że nie ma się co nakręcać i do wszystkiego podchodzimy na luzie, ale byłoby pięknie 💪

Trzymam kciuki [emoji6][emoji3590] który masz dzień cyklu?

Ja dzisiaj po dwóch kawach a głowa to chce mi wybuchnąć..
My staramy się dopiero drugi cykl. Nie wiem czy wiek ma tu znaczenie, ale mamy po 32 i 33 lata. Stan zdrowia bez zastrzeżeń, obserwacja śluzu wydaje mi się najbardziej miarodajna. W dniach śluzu płodnego zaczęliśmy starania, to w moim wypadku jest w 9,10 i 12 dc przy cyklad 26-27 dniowych. Zobaczymy czy coś z tego wyniknie. Kilka dni po owulacji czuję wyraźnie prawy jajnik, sporadyczne kłucie, jakby rozpierające ciepło, lekko bolesne piersi. Wiem, że nie ma się co nakręcać i do wszystkiego podchodzimy na luzie, ale byłoby pięknie [emoji123]

Ja od kiedy córka zaczęła swoje pobudki o 6 rano dzień w dzień to kawa rano musi być inaczej ciężko mi funkcjonować. [emoji28]

Ale ja Wam zazdroszczę tych krótkich cyklów, u mnie przeważnie 30/31 dni a tak mi się dluzy i też dzisiaj 15dc
15 dc a okres planowany na 16.9[emoji848]ja ograniczyłam stanowczo kawę.

Ja od kiedy córka zaczęła swoje pobudki o 6 rano dzień w dzień to kawa rano musi być inaczej ciężko mi funkcjonować. [emoji28]

Ale ja Wam zazdroszczę tych krótkich cyklów, u mnie przeważnie 30/31 dni a tak mi się dluzy i też dzisiaj 15dc
Oj to długo, chyba nie umiałabym cierpliwie czekać :) A przy krótszych zawsze wiadomo, że za chwilę pojawi się nowa szansa.
Zastanawia mnie ten jajnik ale uwazam że na jakiekolwiek testy i tak jest za wcześnie. Powodzenia życzę !

Jeszcze 3 dni do @ i już zaczyna mnie coraz bardziej brzuch boleć [emoji34] Tylko czekam na plamienie. Pewnie w niedzielę się pojawi. Ehhh straciłam nadzieję [emoji853]

reklama
Do góry