Carry88
Moderator
Tylko nie w urodziny teściowej Nie rób sobie tego
Znając moje szczęście to tak będzie Ale jest mi to obojętne tak na serio oby się udało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko nie w urodziny teściowej Nie rób sobie tego
Ja też z lipca ;-) I też nie chciałabym latem chodzić w ciąży.Ja jestem z lipca, ale mam nadzieję wtedy nie rodzic [emoji28] szykują nam się dwa wesela z bliskiej rodziny i wolałabym na nich być [emoji12] brzuchem lub z dzieckiem u boku ale napewno nie na porodówce [emoji16]
No, no teściowa byłaby zadowolonaU mojego męża w rodzinie są dziwne przypadki. Mój mąż, jego chrzestna i kuzyn są z tego samego dnia, jego siostrzeniec (męża) jest z tego samego dnia co siostra babci. (babci siostrzeńca) Jakbym teraz zaszła to w maju pewnie bym urodziła w urodziny teściowej
Tak negatyw, ale wiesz test o czułości 10, owulację miałam 20 lub 22 dzień cyklu, jeśli miałam, więc myślę, że powinno być widac :/I wyszedł negatywny tak? Ha bym odczekala z 3 dni po terminie moj lekarz nowi ze nalezy testowac 7 dni po terminie @i potem za 7dni na wizyte przyjsc
U mojego męża w rodzinie są dziwne przypadki. Mój mąż, jego chrzestna i kuzyn są z tego samego dnia, jego siostrzeniec (męża) jest z tego samego dnia co siostra babci. (babci siostrzeńca) Jakbym teraz zaszła to w maju pewnie bym urodziła w urodziny teściowej
Hahah moja ma na początku czerwca , mój mąż pod koniec czerwca, ale się bronię przed tym czerwcem nogami i rękami hahahTylko nie w urodziny teściowej Nie rób sobie tego
Ja już byłam pewna, że poroniłam.Ja w ciąży tez miałam krwiaka podkosmowkowego który zaczął dawać objawy w postaci plamien koło 8-9 tygodnia.
Mój syn urodził się w październiku, więc mam wszystkie pory roku w ciąży za sobą, teraz chciałam na wiosnę, ale coś nie chce, może jestem tylko pylna na koniec rokuJa też z lipca ;-) I też nie chciałabym latem chodzić w ciąży.
Pierwsze słyszę i nie zgadzam się, żeby samodzielne badanie szyjki w ciąży było bezpieczne.Lekarz mi powiedzial przez telefon (teleporady jezeli nie ma sie w rym dniu wizyty) ze moge sobie badac bo to nie szkodzi i jest bezpieczne chyba ze ma sie czeste infekcje w tedy nie jest to wskazane nawet mierzenie temp w pochwie. Takze slucham sie go bo chodze tam od lat a i 1 ciaze prowadził i nie mam zastrzeżeń swoja droga nawet polozna nie wspomninala o tym zeby od owu juz nie badac bo zeby dobrze poznac twardosc i wysokosc trzeba badac caly cykl takze podczas @
No, no teściowa byłaby zadowolona
Żółtawy odcień skontrolowałabym u gina, bo to może być pierwszy objaw infekcji.Kurde. Ja zamiast okresu od wczoraj mam dużo śluzu raz bialego. Raz żółtawy kostystencji jak w dni płodne ale bardziej gesty dziś też trochę cyce mnie bolą więc pewnie @ przyjdzie lada moment.
Ja też z lipca [emoji4]Ja też z lipca ;-) I też nie chciałabym latem chodzić w ciąży.