reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja mam flo. Nie wiem na jakiej podstawie apka wyliczyła mi druga fazę 12 dni jak w tym cyklu miałam pierwszy test prawie pozytywny od roku czasu. Więc statystyk też nie wzięła pod uwagę. Ja nie mam żadnych objawów przed @ po prostu przychodzi ale z samego rana. Nigdy w południe ani wieczorem czy w nocy.
Ja też mam tak, że dostaję z samego rana i flo też mi wyliczyło 12 dni, a miałam tak raz, tak to cały czas 14 dni

Zostałam zebrana na mała salke niby operacyjna. Potem wywiad z anastazjologiem i i mnie uspali nie wiem co robili dokładnie ale obudziłam się dopiero na sali jak mieli mnie położyć na łóżku. 2h i do domu
Jak wygląda takie "czyszczenie"?

Nie wiem dlaczego, ale bardzo przeraża mnie to. Jak o tym czytam to mi niedobrze, nje wiem czy dałabym radę psychicznie. Ehh, tulę mocno, że musiałaś przez to przechodzić.

Mi było ciężko po biochemicznej, a to juz na wyższym etapie u Ciebie.

reklama
Ja też mam tak, że dostaję z samego rana i flo też mi wyliczyło 12 dni, a miałam tak raz, tak to cały czas 14 dni
No ja wstałam i jest czysto ale póki co się jeszcze nie martwię. Czekam spokojnie do 1.09 a jak nie przyjdzie to czekam najpóźniej do 14.09[emoji16] i jadę do gin po coś na wywołanie.

Do góry