reklama
Przykro mi. Wierzę, że we wrześniu się udaU mnie lipa i nie mam co testować jutro bo właśnie zaczęły mi się plamienia....
Mooni89
Fanka BB :)
Ja też mam tak, że dostaję z samego rana i flo też mi wyliczyło 12 dni, a miałam tak raz, tak to cały czas 14 dniJa mam flo. Nie wiem na jakiej podstawie apka wyliczyła mi druga fazę 12 dni jak w tym cyklu miałam pierwszy test prawie pozytywny od roku czasu. Więc statystyk też nie wzięła pod uwagę. Ja nie mam żadnych objawów przed @ po prostu przychodzi ale z samego rana. Nigdy w południe ani wieczorem czy w nocy.
Marta200x
Może implantacja ?U mnie lipa i nie mam co testować jutro bo właśnie zaczęły mi się plamienia.... [emoji849]
Amur
U mnie plamienia sa caly cykl co kilka dni...U mnie lipa i nie mam co testować jutro bo właśnie zaczęły mi się plamienia.... [emoji849]
Amur
Dokladnie moze to implantacja [emoji110]Może implantacja ?
Carry88
Moderator
W aptece 21 zł
Mój bierze fertilman plus. A jak zje to chce kupić profertil do tego czarnuszka, soczek pomidorowy, grefruty itp
coca
może implantacja? Może po prostu lekkie plamienie co zniknie za 2 dni?U mnie lipa i nie mam co testować jutro bo właśnie zaczęły mi się plamienia....
Zostałam zebrana na mała salke niby operacyjna. Potem wywiad z anastazjologiem i i mnie uspali nie wiem co robili dokładnie ale obudziłam się dopiero na sali jak mieli mnie położyć na łóżku. 2h i do domu
Jak wygląda takie "czyszczenie"?
Nie wiem dlaczego, ale bardzo przeraża mnie to. Jak o tym czytam to mi niedobrze, nje wiem czy dałabym radę psychicznie. Ehh, tulę mocno, że musiałaś przez to przechodzić.
Mi było ciężko po biochemicznej, a to juz na wyższym etapie u Ciebie.
reklama
młoda1994
No ja wstałam i jest czysto ale póki co się jeszcze nie martwię. Czekam spokojnie do 1.09 a jak nie przyjdzie to czekam najpóźniej do 14.09[emoji16] i jadę do gin po coś na wywołanie.Ja też mam tak, że dostaję z samego rana i flo też mi wyliczyło 12 dni, a miałam tak raz, tak to cały czas 14 dni