reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja mam flo. Nie wiem na jakiej podstawie apka wyliczyła mi druga fazę 12 dni jak w tym cyklu miałam pierwszy test prawie pozytywny od roku czasu. Więc statystyk też nie wzięła pod uwagę. Ja nie mam żadnych objawów przed @ po prostu przychodzi ale z samego rana. Nigdy w południe ani wieczorem czy w nocy.
Ja też mam tak, że dostaję z samego rana i flo też mi wyliczyło 12 dni, a miałam tak raz, tak to cały czas 14 dni

Zostałam zebrana na mała salke niby operacyjna. Potem wywiad z anastazjologiem i i mnie uspali nie wiem co robili dokładnie ale obudziłam się dopiero na sali jak mieli mnie położyć na łóżku. 2h i do domu
Jak wygląda takie "czyszczenie"?

Nie wiem dlaczego, ale bardzo przeraża mnie to. Jak o tym czytam to mi niedobrze, nje wiem czy dałabym radę psychicznie. Ehh, tulę mocno, że musiałaś przez to przechodzić.

Mi było ciężko po biochemicznej, a to juz na wyższym etapie u Ciebie.

reklama
Ja też mam tak, że dostaję z samego rana i flo też mi wyliczyło 12 dni, a miałam tak raz, tak to cały czas 14 dni
No ja wstałam i jest czysto ale póki co się jeszcze nie martwię. Czekam spokojnie do 1.09 a jak nie przyjdzie to czekam najpóźniej do 14.09[emoji16] i jadę do gin po coś na wywołanie.

Do góry