K
Katijah
Gość
Mój zaczyna brać korzeń Maca oraz kwas foliowyA jakie witaminki polecacie dla waszych pisiorków? [emoji23][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój zaczyna brać korzeń Maca oraz kwas foliowyA jakie witaminki polecacie dla waszych pisiorków? [emoji23][emoji7]
Ja jestem chyba uczulona na papierosy. Mój organizm straszne reaguje wymioty ból głowy i tp... 2 razy probowałam palic i bardzo zle się to skonczyło.Ja palę
Ja mojemu powiedziałam żeby brał kwas foliowy mo mi powiedział... wystarczy że ty łykasz ten kwasMój zaczyna brać korzeń Maca oraz kwas foliowy
To rzuć [emoji14]Ja palę
No najlepiej żeby baby tylko łykały wszystkoJa mojemu powiedziałam żeby brał kwas foliowy mo mi powiedział... wystarczy że ty łykasz ten kwas
To rzuć [emoji14]
W aptece 21 złMój zaczyna brać korzeń Maca oraz kwas foliowy
To mnie to pewnie jeszcze czeka... Póki co próbuje 2 cykl gonatropiny lidze się jeszcze, że coś z tego będzie, trzeba mieć nadzieję do samego końcaMiałam hsg i laparo i nakłuwane jajniki. Miały po tym pękać pękać pecherzyki ale nic się nie zmieniło. Czytałam dużo na temat LUF i powinno się podawać 10000j na raz żeby wywołać owulacje a ja dostaje 5000j i potem znów 5000j jeżeli nie pękają. Następny cykl mam na Femarze i a potem gonadotropiny. Będę naciskać na gina na 10000j pregnylu i może w końcu się doczekam owulacji.... jeżeli nie to idę do kliniki na in vitro.