reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Najgorsze jest to, że mnie nigdy przed @ nie bolały piersi, nigdy a teraz to szok..
Organizm chyba się zmienia, mnie też nigdy przed @ brzuch nie bolał, a od jakiegoś czasu na kilka dni przed już boli, nigdy mdlosci nie miałam, a dwa cykle już tak mam, śluzu mam dużo na kilka dni przed @, a kiedyś tylko w dzień @ jak z samego rana nie dostałam to miałam sluz jak przy owu, pozniej krwawienie dopiero, teraz już od dłuższego czasu od razu dostaje jak wstanę, cyce za to zawsze bolały na tydzień przed a 3 dni przed to już masakra, większe o 1 rozmiar twarde jak kamień a jak ze stanika wyrzucam wieczorem, to jeszcze większy ból

reklama
Organizm chyba się zmienia, mnie też nigdy przed @ brzuch nie bolał, a od jakiegoś czasu na kilka dni przed już boli, nigdy mdlosci nie miałam, a dwa cykle już tak mam, śluzu mam dużo na kilka dni przed @, a kiedyś tylko w dzień @ jak z samego rana nie dostałam to miałam sluz jak przy owu, pozniej krwawienie dopiero, teraz już od dłuższego czasu od razu dostaje jak wstanę, cyce za to zawsze bolały na tydzień przed a 3 dni przed to już masakra, większe o 1 rozmiar twarde jak kamień a jak ze stanika wyrzucam wieczorem, to jeszcze większy ból
A u mnie wręcz odwtornie jak brałam Anty to brzuch jak cholera bolał, tak, że mało nie mdlalam. Wymioty i biegunka na porządku dziennym przy okresie. A teraz ból taki dziwny lekki, jak nigdy..

Najgorsze jest to, że mnie nigdy przed @ nie bolały piersi, nigdy a teraz to szok..

Ja po raz pierwszy myślałam, że jestem w ciąży, jakoś w maju. Wtedy bardzo dziwnie się czułam i właśnie też m.in. bardzo bolały mnie piersi, jak nigdy wcześniej. W czerwcu było lepiej, ale w tym miesiącu znowu to samo - bóle piersi praktycznie 2 tygodnie przed okresem 🤷 tak mi się jakoś poprzestawiało

A u mnie wręcz odwtornie jak brałam Anty to brzuch jak cholera bolał, tak, że mało nie mdlalam. Wymioty i biegunka na porządku dziennym przy okresie. A teraz ból taki dziwny lekki, jak nigdy..
I na naszych przykładach widać jak się różnimy, dlatego troszkę mnie czasem śmieszy jak dziewczyny mówią kilka dni po owu że mają wszystkie objawy ciąży, wiem że czasem coś tam można się doszukać, ale u mnie akurat dwa razy potwierdziło się że brak objawów to objaw ciąży😉 ja już się nie doszukuje, dla mnie tak lepiej bo zwariować mozna, jak któraś ma objawy, że myśli że to ciąża a ja mam taki objaw na @ to od razu pisze i to absolutnie nie złośliwie, ale lepiej się trochę ochłodzić niż nakręcać za bardzo

reklama
Na ostatniej wizycie miałam już USG dopochwowe i lekarz mówił że żadne resztki nie zostały, więc to chyba faktycznie nic takiego. Ja bardzo boję się zrostow, ale to też raczej nie to

Mi lekarz mowil, że tego typu powikłania zdarzają się bardzo rzadko, że teraz zabiegi się wykonuje z myślą, że kobiety będą jeszc, w miały dzieci. Zresztą zrosty by nie były raczej odczuwalne. Mnie brzuch po zabiegu bardzo długo bolał a na kontroli wszystko było ok.

Do góry