reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

O węch też mam chyba bardziej wyczulony! No i z tym spaniem też ostatnio tak mam że szybko się kładę, ale mój to jak parę dni przerwy ma to chory jest 🤦‍♀️😂 wczoraj mu kazałam się zabierać do roboty jak tylko dzieci zasna żebym.sie nie zmulila czasami 😁
A mój chyba widzi jak sie czuje i boi się podjeść haha 🤣🤣 muszę go w końcu sama wziąć, ale nie ma jak, bo jak pracuje na 2 zmianę to wracam i padam 🤣🤣🤣

reklama
Najlepiej to tak z zaskoczenia 😂 przynajmniej u mnie to się sprawdza. Teraz już jest to.bardziej możliwe bo przy staraniach to o efekt "zaskoczenia" było trochę trudno 🤣
Ja wam powiem, ze mi sie te boboseksy srednio podobają...wole zdecydowanie nasz spontan, niz wyliczenia, obliczenia i mysli, czy jal teraz nic nie bylo 4 dni, to czy cos przegapilam..widze, ze M ma podobnie, choc ja glosno nawet nie wspominam, że dziś trzeba,czy jutro trzeba...o testach tez nie wie, po prostu go sama przyatakuje te najblizsze dni i juz 😊

Dajesz mi nadzieję, że te testy nie są idealne [emoji16]
Wiesz, mi soe wydaje, ze jak robi sie test raz dziennie, to mozna po prostu przegapic moment tej najciemniejszej krechy...ja sprawdze dzis o 22 np jaka wyjdzie krecha i jak jasniejsza, to wiadomo, ze gdybym testowala raz o 22 to bym przegapila ☺

Ja wam powiem, ze mi sie te boboseksy srednio podobają...wole zdecydowanie nasz spontan, niz wyliczenia, obliczenia i mysli, czy jal teraz nic nie bylo 4 dni, to czy cos przegapilam..widze, ze M ma podobnie, choc ja glosno nawet nie wspominam, że dziś trzeba,czy jutro trzeba...o testach tez nie wie, po prostu go sama przyatakuje te najblizsze dni i juz 😊
No pewnie że spontanicznie jest najlepiej. Jak nastawiam się na myśl że będzie seks jakoś tak mechanicznie się to dzieje.

No pewnie że spontanicznie jest najlepiej. Jak nastawiam się na myśl że będzie seks jakoś tak mechanicznie się to dzieje.
Jak ja się nastawiam to nici z boboseksow i w ogole z seksow. Spontan lepszy nawet w dni powinności. Czy to rano, w południe czy w dzień. Trzeba się uśmiechnąć i lepiej niż gonić chłopa🙈

reklama

Ja to samo cichosza z tym wszystkim bo im więcej mówię i tym tym mojemu się odechciewa 🙈🤦‍♀️

Do góry