Carry88
Moderator
Jak długie masz cykle?
28-30 dni dopiero się normują po zabiegu wcześniej miałam 28 dni i owu ok 14-15dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak długie masz cykle?
Mój test z 9 dpo był taki. Później ciemniało. Trzymam kciuki [emoji846]Nie wiem jak Wy, ale ja lubię analizować Wasze testy, mam nadzieję, że Wy też, bo wrzucam mój albo fabryczna, albo coś jest na rzeczy, test robiony przed chwilą, więc oczywiście powtarzam jutro rano
Za wcześnie rób dalej Ale też zależy jak długo masz cyklUwaga głupie pytanie 10dc na teście owu tylko jedna kreska tzn. że za wcześnie czy, że nie na szans na owu? Wybaczcie, ale słabo ogarniam temat testów
Za wcześnie rób dalej Ale też zależy jak długo masz cykl
28-30 dni dopiero się normują po zabiegu wcześniej miałam 28 dni i owu ok 14-15dc
Ja robiłam codziennie o tej samej porze i tak jak zalecali czyli o 22 i dwie godz przed testami nic nie piłam ale słyszałam też, że lepiej robić rano choć mi późno wieczorne testy się sprawdzalyOk 30 dni. No nic będę robić dalej dam znać dzięki za odp
Uwaga głupie pytanie [emoji2356] 10dc na teście owu tylko jedna kreska tzn. że za wcześnie czy, że nie na szans na owu? Wybaczcie, ale słabo ogarniam temat testów [emoji12]
Też kilka tyg temu przez to przechodziłam i kazano nam wstrzymać się 3 msc że staraniami po zabiegu który mam w poniedziałek....No i się zesrało za przeproszeniem zaliczyłam dzisiaj jeszcze wizytę u hematologa, miesiąc temu zlecił mi mnóstwo badań pod kątem zakrzepicy i dzisiaj je analizowalismy. Pod tym kątem nie ma tragedii choć i tak włączy mi w ciąży heparyne. Ale generalnie kazał wstrzymać się 2-3 miesiące ze staraniami... Przepisał mi leki po których może w końcu zejdą mi obrzeki z nóg. Ale nie można ich stosować w ciąży więc z tego względu jesteśmy wstrzymani no i jeszcze naciskał żebym unormowała tą tarczyce bo jednak takie wpadanie z niedoczynnosci w nadczynnosc też może skutkować ponownym poronieniem
Ach wszystko byłoby spoko, jakoś bym przetrzymała te 3 miesiące ale z tyłu głowy mam to podejrzenie endometriozy i z każdą miesiączka będzie u mnie gorzej boje sie że przegapie teraz moment a później nie będziemy umieli zajść mam doła dziś