reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Chyba tego co przy każdym dziecku. Finanse, czas dla dzieci, czy się rodzeństwo dogada itd. Mimo tego że nie mam na razie tych problemów o których pisze, obawy są. Juz taka jestem, że analizuje wszystko
Kcohana chyba większość par ma takie myśli. Zawsze gdzieś tam jest obawa. Dużo osób mi mówi, że tak naprawdę nigdy nie ma idealnego czasu na dziecko hehe 😁

Kcohana chyba większość par ma takie myśli. Zawsze gdzieś tam jest obawa. Dużo osób mi mówi, że tak naprawdę nigdy nie ma idealnego czasu na dziecko hehe [emoji16]
Wiem wiem dlatego staramy się o kolejne :-) moje córki bardzo by chciały mieć rodzeństwo, a ja bym chciała żeby na starość gromada wnuków do mnie wpadła z wizyta ;-)

Dziewczyny dzisiaj 29 dc, pisałam wcześniej, że mam plamienia po stosunku, więc są małe szanse żeby się udało. Chociaż mam wielką nadzieję, że może jednak. Dzisiaj plamienie też wystąpiło po przytulankach, lecz jakby mniej intensywne i o jaśniejszym kolorze. Mąż twierdzi, że robię sobie nadzieję i mam poczekać do wtorku z testem. Brak objawów jak na okres, bez żadnych bólów, jedynie piersi obrzmiałe i twarde.

Dziewczyny dzisiaj 29 dc, pisałam wcześniej, że mam plamienia po stosunku, więc są małe szanse żeby się udało. Chociaż mam wielką nadzieję, że może jednak. Dzisiaj plamienie też wystąpiło po przytulankach, lecz jakby mniej intensywne i o jaśniejszym kolorze. Mąż twierdzi, że robię sobie nadzieję i mam poczekać do wtorku z testem. Brak objawów jak na okres, bez żadnych bólów, jedynie piersi obrzmiałe i twarde.
Słuchaj męża,wypoczywaj, jak pogoda? Zajmijcie sobie czas, jeśli będziesz ciągle myślała, to Twój mąż może się zniechęcić, wiem że nie jest łatwo, ale macie urlop i twój M pewnie chce fajnie spędzić z Tobą czas❤️

Słuchaj męża,wypoczywaj, jak pogoda? Zajmijcie sobie czas, jeśli będziesz ciągle myślała, to Twój mąż może się zniechęcić, wiem że nie jest łatwo, ale macie urlop i twój M pewnie chce fajnie spędzić z Tobą czas❤
Pogoda wietrzna 🙃 ale słonecznie, więc nie jest najgorzej. Jesteśmy z grupka znajomych, więc jakoś się tam gubią moje rozterki myślowe w tłumie 🤦🏻‍♀️😁 patrząc na to z boku, to przerażające jest to że nawet na urlopie nie myślę o niczym innym, ale już tyle się staramy...
Już chyba nawet chciałabym dostać tą @ i nie robić sobie ciągle nadzieji, a tu tylko te plamienia. I teraz jakby malejące, flustrujace jest to czekanie.

reklama
Do góry