reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Nie wiem jak Wy, ale ja lubię analizować Wasze testy, mam nadzieję, że Wy też, bo wrzucam mój :) albo fabryczna, albo coś jest na rzeczy, test robiony przed chwilą, więc oczywiście powtarzam jutro rano :)

Załączniki

• 20200826_145110.jpg
    20200826_145110.jpg
    809,2 KB · Wyświetleń: 125
reklama
Dlatego czasami zbyt wczesne testowanie działa odwrotnie niż powinno, tak naprawdę wiele z nas przechodzi wczesne poronienia nawet o tym nie wiedząc, myślimy poprostu, że okres nam się spóźnia, ja teraz przeglądałam kalendarzyk i w zeszłym roku jak zaczęłam starania to akurat pierwsze dwa cykle starań miałam cykle 35 i 36 dni, ale nawet jakoś nie zwróciłam na to uwagi bo nie pilnowałam tego jak teraz, poprostu czekalam na okres, może gdybym jakieś testy, bety robiła coś by wyszło ale lepiej mi być w takiej niewiedzy, rozumiem jak mówicie ze lepiej po terminie @ sprawdzać
Ja jak podejrzewam że mogę byc ciąża to pierwszy test robię 14 dni po terminie miesiączki.

Nie wiem jak Wy, ale ja lubię analizować Wasze testy, mam nadzieję, że Wy też, bo wrzucam mój :) albo fabryczna, albo coś jest na rzeczy, test robiony przed chwilą, więc oczywiście powtarzam jutro rano :)

Dla mnie biel, a mi one dobrze pokazały i ciążę i jej brak tzn. że na negatywnym było biało nie prześwitywała ta fabryczna

Ostatnio któraś mówiła, że na wczesnym etapie mdlosci nie ma, a tu proszę 45% kobiet które zaszły, ja akurat loda z czekolada rano zjadłam, a teraz z mięsem robiłam więc pewnie temu u mnie mdlosci, bo nawet jak myślę o czekoladzie czy surowym mięsie to mnie mdli🤣

Załączniki

• Screenshot_20200826-142507.jpg
    Screenshot_20200826-142507.jpg
    103,4 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Do góry