Kingazet92
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jak podejrzewam że mogę byc ciąża to pierwszy test robię 14 dni po terminie miesiączki.Dlatego czasami zbyt wczesne testowanie działa odwrotnie niż powinno, tak naprawdę wiele z nas przechodzi wczesne poronienia nawet o tym nie wiedząc, myślimy poprostu, że okres nam się spóźnia, ja teraz przeglądałam kalendarzyk i w zeszłym roku jak zaczęłam starania to akurat pierwsze dwa cykle starań miałam cykle 35 i 36 dni, ale nawet jakoś nie zwróciłam na to uwagi bo nie pilnowałam tego jak teraz, poprostu czekalam na okres, może gdybym jakieś testy, bety robiła coś by wyszło ale lepiej mi być w takiej niewiedzy, rozumiem jak mówicie ze lepiej po terminie @ sprawdzać
Nie wiem jak Wy, ale ja lubię analizować Wasze testy, mam nadzieję, że Wy też, bo wrzucam mój albo fabryczna, albo coś jest na rzeczy, test robiony przed chwilą, więc oczywiście powtarzam jutro rano
Nie wiem jak Wy, ale ja lubię analizować Wasze testy, mam nadzieję, że Wy też, bo wrzucam mój albo fabryczna, albo coś jest na rzeczy, test robiony przed chwilą, więc oczywiście powtarzam jutro rano
Coś prześwituje ale nie dam sobie głowy uciąć.Nie wiem jak Wy, ale ja lubię analizować Wasze testy, mam nadzieję, że Wy też, bo wrzucam mój albo fabryczna, albo coś jest na rzeczy, test robiony przed chwilą, więc oczywiście powtarzam jutro rano
Ehh ja mam chyba coś z [emoji102] ja widzę tam bardzo delikatny cin jakby szary [emoji848]Dla mnie biel, a mi one dobrze pokazały i ciążę i jej brak tzn. że na negatywnym było biało nie prześwitywała ta fabryczna
Ja swoja cesarke takze widzialam, w lampie...i wiesz co? Tez zaslablam [emoji6]
Ehh ja mam chyba coś z [emoji102] ja widzę tam bardzo delikatny cin jakby szary [emoji848]
Dopiero 12 dpo. To testy testeo z allegro, ostatnio fajnie się sprawdziły, teraz mają trochę inny kolor tego różowego plastiku, więc nie wiem czy to nadal to samo.Ile dpo jesteś?
Coś tam może jest ale nie miałam tych testów wiec nie wiem jak to zwykle wyglada