reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny a jak długo się już staracie i w jakim wieku jesteście? I czy macie problemy zdrowotne czy po prostu z jakiegoś powodu nie wychodzi? Wierze ze wszystkim z nas będzie dane zostać mamą 🤗

Ja w 1 ciążę zaszlam w 1 cyklu jak chciałam. Teraz jestem 2 miesiące po zabiegu poronionej ciąży i dopiero będziemy startować.

Ja mam 32 lata w tym roku mąż 38

reklama
Dziewczyny a jak długo się już staracie i w jakim wieku jesteście? I czy macie problemy zdrowotne czy po prostu z jakiegoś powodu nie wychodzi? Wierze ze wszystkim z nas będzie dane zostać mamą 🤗
Mam 27lat maz 29 ,syn 6lat druga ciaza rok temu stracona w 9tygodniu i od grudnia staramy się bezowocnie niestety. Mam niedoczynność tarczycy i problem z owu ,biore pierwszy miesiąc clo na stymulację jajek😉 jutro monitoring zobaczymy co ciekawego mi powie🙂 dzis bola mnie okropnie jajniki ledwo zyje

Cała ja. 20 czerwca wziełam ślub. W sumie można by powiedzieć, że starania się zaczeły 21 czerwca. Miesiączka była 8 czerwca. Cykle mam nieregularne. Aplikacja pokazała, że podczas urlopu będzie owulacja. Podziałałam z tym, aczkolwiek kilka dni później dostałam plamienia (moim zdaniem wtedy była owulacja) niestety mąż był w pracy i spróbowaliśmy na sam koniec tego plamienia. Teraz 10.07 mam mieć @, jak nie będzie to w pon/sob zrobię test albo badania, które i tak chce zrobić.

Bardzo bym chciała być mamą. Aczkolwiek, nie chce traktować każdego seksu jak produkcji. Po ślubie zauważyłam, że pękła bariera między nami. Nie mam problemów z orgazmem, nie płaczę też "po" co się często zdarzało. Ale nie wstydze się tego.
Teraz nie mam żadngeo stresu póki co. Mam pracę, końce studia ale dopiero a rok. To dobry czas. Chce go wykorzystać.
Dlaczego płakałaś po ? Trzymam kciuki za szybkie 2kreseczki🤗😊

Ja od 5dc robię testy owu i ciągle negatywne mimo że 34dc dzisiaj[emoji2957] nawet nie wiem czy ja miałam czy nie. 28dc miałam jakieś 3-4 plamki krwi ale na tym się skończyło. Nawet nie wiem co to było.

Ale ci zazdroszczę tych regularnych cykli[emoji854]
Że tak się wtrące.😊 Ja ostatni cykl też robiłam testy owulacyjne,z każdym dniem wychodziły negatywne. Zdziwiło mnie to,ale postanowilam robic testy do okresu. Cykle 35 dniowe. O dziwo w 27dc test wyszedł pozytywny , 28dc także pozytywny. I to taka mocna krecha testowa, że takiej jeszcze nie miałam. Pobieglam po test ciążowy i zobaczylam dwie kreski. Może i u Ciebie tak samo będzie 😊

Że tak się wtrące.[emoji4] Ja ostatni cykl też robiłam testy owulacyjne,z każdym dniem wychodziły negatywne. Zdziwiło mnie to,ale postanowilam robic testy do okresu. Cykle 35 dniowe. O dziwo w 27dc test wyszedł pozytywny , 28dc także pozytywny. I to taka mocna krecha testowa, że takiej jeszcze nie miałam. Pobieglam po test ciążowy i zobaczylam dwie kreski. Może i u Ciebie tak samo będzie [emoji4]
Kochana na to z jednej strony liczę [emoji85] tak bym nie miała nadziei że mogło się udać ale te 3-4 plamki krwi nad ranem 28dc dało mi do myślenia dzisiaj 34dc i krew ani zabarwiony śluz już się nie pojawił. Według apki okres powinien być 30dc także mamy już spóźnienie 4 dni. Jeśli okres się nie pojawi mam zamiar robić test o czułości 10 8.07 przed wizytą w klinice. Póki co testy owu dzisiaj również negatywne.

Młoda trzymam mocno kciuki za Ciebie obserwuje Twoje zmagania i mocno Ci kibicuje, być może to właśnie będzie to na co czekałaś tyle czasu:*
Kochana na to z jednej strony liczę [emoji85] tak bym nie miała nadziei że mogło się udać ale te 3-4 plamki krwi nad ranem 28dc dało mi do myślenia dzisiaj 34dc i krew ani zabarwiony śluz już się nie pojawił. Według apki okres powinien być 30dc także mamy już spóźnienie 4 dni. Jeśli okres się nie pojawi mam zamiar robić test o czułości 10 8.07 przed wizytą w klinice. Póki co testy owu dzisiaj również negatywne.

3mam kciuki.
Ja plemienia nie miałam. Ale tydzień przed testem ciążowym, miałam straszny ból podbrzusza. Straszne ciągnięcia macicy , aż siedzieć nie mogłem, chyba w tym czasie zarodek się zagniezdzal. Narazie nie zapeszam, bo rok temu poronilam,.... A teraz się zobaczy 😊
Tobie życzę dwóch kreseczek😁

reklama
Młoda trzymam mocno kciuki za Ciebie obserwuje Twoje zmagania i mocno Ci kibicuje, być może to właśnie będzie to na co czekałaś tyle czasu:*
Dziękuję kochana. Marzy mi się w końcu zdrowa ciąża po 7 latach starań. Nic w domu nie brakuje jak tylko małego człowieka który będzie płakał i nie dawał spać nocą i z czasem plątał się pod nogami[emoji854]

Do góry