reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Czy któraś z Was stosowała dong quai (dzięgiel chiński) ? Podobno wspiera występowanie owulacji, ale poszukuje jakichś informacji, opinii.

reklama
Czy któraś z Was stosowała dong quai (dzięgiel chiński) ? Podobno wspiera występowanie owulacji, ale poszukuje jakichś informacji, opinii.
Ja nie stosowałam i nigdy chyba o czymś takim nie słyszałam 🤔

Kurde, zbliżam się do owulacji, dziś 14dc. Wspomniałam wam, że kłuje mnie coś lewy jajnik, a teraz to i macica mnie boli :D coś trochę jakby na okres, ale jakoś tak inaczej 🤷

Moja oierwsza beta 13.25 w 26 dc przy cyklach 30 dniowych [emoji4] Jutro konczw 32 tydzien [emoji16][emoji16]
A u mnie w 28 dc przy cyklach 31 dniowych beta 348 :D Za 4 dni kończę 32 tydzień :) Także macie dziewczyny porównanie jak to różnie jest z tą betą :D

No i obydwie z Veronką mamy chłopców, więc nie sprawdziło się (u mnie), że przy dziewczynce beta przyrasta szybciej :)

Rozumiem ze sie nie udalo w tamtym cyklu?😣
Ale kochana, co kobieta to inaczej wszystko przechodzi, także nic straconego. Ja ogólnie nie uznaje tekstow"mialam wszystkie objawy ciąży" dopóki się @ nie spóźnia to nie ma wg mnie żadnych objawów, bo połowa objawów na ciążę jest taka sama jak na okres, dużo kobiet niema na początku też żadnych objawów, że nawet można zapomnieć o @ ja tak miałam, zero bólów nic, ale w zeszłym miesiącu jak tak od owu mnie bolało to też trochę nadzieję miałam że to ciąża

reklama
Do góry