reklama
Ja nie stosowałam i nigdy chyba o czymś takim nie słyszałamCzy któraś z Was stosowała dong quai (dzięgiel chiński) ? Podobno wspiera występowanie owulacji, ale poszukuje jakichś informacji, opinii.
Kurde, zbliżam się do owulacji, dziś 14dc. Wspomniałam wam, że kłuje mnie coś lewy jajnik, a teraz to i macica mnie boli coś trochę jakby na okres, ale jakoś tak inaczej
Fajnie, tak samo będziemy testować zawsze raźniejU mnie tak samo, srednio 29-30 dni, jedynie w tamtym miesiacu na wakacjach @ przyszla 4 dni wczesniej ale tłumaczyłam to zmianą klimatu.
Czyli idziemy praktycznie rowno
Gigi Tg
Fanka BB :)
Coś tam widaćJakoś dodałam
Zastanawia.mnie czemu z takiej bladej kreski jak leży sobie to jakby ten barwnik skumulowal się w jedną wyrazniejsza cieniutko linie... czy to normalne?Coś tam widać
bleucoco
A u mnie w 28 dc przy cyklach 31 dniowych beta 348 Za 4 dni kończę 32 tydzień Także macie dziewczyny porównanie jak to różnie jest z tą betąMoja oierwsza beta 13.25 w 26 dc przy cyklach 30 dniowych [emoji4] Jutro konczw 32 tydzien [emoji16][emoji16]
No i obydwie z Veronką mamy chłopców, więc nie sprawdziło się (u mnie), że przy dziewczynce beta przyrasta szybciej
Mooni89
Ale kochana, co kobieta to inaczej wszystko przechodzi, także nic straconego. Ja ogólnie nie uznaje tekstow"mialam wszystkie objawy ciąży" dopóki się @ nie spóźnia to nie ma wg mnie żadnych objawów, bo połowa objawów na ciążę jest taka sama jak na okres, dużo kobiet niema na początku też żadnych objawów, że nawet można zapomnieć o @ ja tak miałam, zero bólów nic, ale w zeszłym miesiącu jak tak od owu mnie bolało to też trochę nadzieję miałam że to ciążaRozumiem ze sie nie udalo w tamtym cyklu?
reklama