reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
O kurcze a betę robiłaś już czy nie? Zdarzają Ci się czasem takie długie cykle?
No właśnie od stycznia po tej biochemicznej mam takie . Od 40-50 dni.
Bety nie mam co robić bo robilam progesteron w 23 DC i był 0.179 .
Ale wiecie co mnie zastanawia , ginekolog na wizycie 3 tygodnie temu powiedział że brak ciałka żółtego i grube endometrium i nadal nic ?

No właśnie od stycznia po tej biochemicznej mam takie . Od 40-50 dni.
Bety nie mam co robić bo robilam progesteron w 23 DC i był 0.179 .
Ale wiecie co mnie zastanawia , ginekolog na wizycie 3 tygodnie temu powiedział że brak ciałka żółtego i grube endometrium i nadal nic ?
Dziwne.. A nie dal nic na wywołanie okresu? To skoro cykl jest 40 dniowy to owu powinnaś zbadać w 30 dc a jak jest dłuższy to jeszcze dalej a może owu się przesunęła? Przecież z takimi cyklami też można zajsc :) testowałaś coś czy nie?

Dziwne.. A nie dal nic na wywołanie okresu? To skoro cykl jest 40 dniowy to owu powinnaś zbadać w 30 dc a jak jest dłuższy to jeszcze dalej a może owu się przesunęła? Przecież z takimi cyklami też można zajsc :) testowałaś coś czy nie?
Robiłam test dwa dni temu i biel .
Wysłałam mu wynik prolaktyny i zapytałam cco z moimi cyklami ale czekam na odpowiedz . Co dalej robimy.

reklama
Do góry