reklama
K
Katijah
Gość
Jak ty wytrzymasz toja do środy z testem też wytrzymamDobra, wytrzymam do wtorku z betą. ☺
Marta200x
Fanka BB :)
Dziś 9 dzień spóźnienia przy cyklu 34 więc 43 dzień cyklu [emoji85][emoji85]A już Ci się spóźnia? Ile?
Martxx1
O kurcze a betę robiłaś już czy nie? Zdarzają Ci się czasem takie długie cykle?Dziś 9 dzień spóźnienia przy cyklu 34 więc 43 dzień cyklu [emoji85][emoji85]
mrsmiki
Okej, mamy dealJak ty wytrzymasz toja do środy z testem też wytrzymam
Marta200x
No właśnie od stycznia po tej biochemicznej mam takie . Od 40-50 dni.O kurcze a betę robiłaś już czy nie? Zdarzają Ci się czasem takie długie cykle?
Bety nie mam co robić bo robilam progesteron w 23 DC i był 0.179 .
Ale wiecie co mnie zastanawia , ginekolog na wizycie 3 tygodnie temu powiedział że brak ciałka żółtego i grube endometrium i nadal nic ?
Martxx1
Dziwne.. A nie dal nic na wywołanie okresu? To skoro cykl jest 40 dniowy to owu powinnaś zbadać w 30 dc a jak jest dłuższy to jeszcze dalej a może owu się przesunęła? Przecież z takimi cyklami też można zajsc testowałaś coś czy nie?No właśnie od stycznia po tej biochemicznej mam takie . Od 40-50 dni.
Bety nie mam co robić bo robilam progesteron w 23 DC i był 0.179 .
Ale wiecie co mnie zastanawia , ginekolog na wizycie 3 tygodnie temu powiedział że brak ciałka żółtego i grube endometrium i nadal nic ?
Ana874
Już po cierpliwości....Właśnie jakieś plamki dostałam, jeszcze nie @, cień nadziei pozostał, Zgaga od dwóch dni mnie męczy, rewolucja żołądkowo jelitowa. Strach się bać co jeszcze przede mną hahahaJej masz cierpliwość
Marta200x
Robiłam test dwa dni temu i biel .Dziwne.. A nie dal nic na wywołanie okresu? To skoro cykl jest 40 dniowy to owu powinnaś zbadać w 30 dc a jak jest dłuższy to jeszcze dalej a może owu się przesunęła? Przecież z takimi cyklami też można zajsc testowałaś coś czy nie?
Wysłałam mu wynik prolaktyny i zapytałam cco z moimi cyklami ale czekam na odpowiedz . Co dalej robimy.
reklama
Martxx1
To trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło, lub pojawiły się 2 kreseczkiRobiłam test dwa dni temu i biel .
Wysłałam mu wynik prolaktyny i zapytałam cco z moimi cyklami ale czekam na odpowiedz . Co dalej robimy.