bleucoco
Fanka BB :)
Dlaczego się boisz skoro test pozytywny?Dzień dobry dziewczyny, po ostatnim poronieniu. Piersi bola bardzo, głodna od rana aż na wymioty zbiera. Boję się pójść do lekarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlaczego się boisz skoro test pozytywny?Dzień dobry dziewczyny, po ostatnim poronieniu. Piersi bola bardzo, głodna od rana aż na wymioty zbiera. Boję się pójść do lekarza
aaa ok, dziękuje, to ja chyba już jutro zrobię do tego komplet w sensie ft3 i 4 do tego. EhJest OK i dla kobiety i dla mężczyzny w wieku rozrodczym, ale ocenia się też FT3 i FT4, a nie samo TSH. Samo TSH o niczym nie mówi
Do lekarza najlepiej pójść dopiero jak beta wynosi minimum 1000 - wtedy będzie można ocenić położenie pęcherzyka Ja badałam betę przed wizytą, więc jak to Cię uspokoi to leć i powtórz po 48 hByłam w 6 tygodniu ciąży i straciłam. A może pójść na betę? Ja sama nie wiem, boję się bardzo...
A robiliście kiedyś antyTPO i antyTG? To przeciwciała tarczycowe, oceniają czy nie ma stanu zapalnego autoagresywnego. Warto zbadać przy okazji jeśli nigdy nie badaliście.aaa ok, dziękuje, to ja chyba już jutro zrobię do tego komplet w sensie ft3 i 4 do tego. Eh
@Magdusia88 korzystalas może z ich ebooka jakiegoś?
kurczę, nie pamiętam co było w tym 28873674 badaniach co robiliśmy na początku roku, ale nie kojarzę, więc raczej nie. Właśnie patrzę na mój wynik tsh miałam wtedy 2,150 i prolaktynę 19,10. To źle czy dobrze?A robiliście kiedyś antyTPO i antyTG? To przeciwciała tarczycowe, oceniają czy nie ma stanu zapalnego autoagresywnego. Warto zbadać przy okazji jeśli nigdy nie badaliście.
Wiem wiemTo nie jest bardzo mała beta!! Gro kobiet ma właśnie taką w terminie @. Nieliczne mają bardzo wysoką tak jak ja miałam i to zależy od wcześniejszej owu i wczesnego zagnieżdżenia. Nie nakręcaj się!
Jeszcze nie, ale czytałam fragmenty i sledze je na YouTubie i instagramie. Chciałam je zamówić, ale cholercia nie mieszkam w Polsce i nie wiem jak je zamówić z przelewem zza granicy, a nie chce żeby ktoś z Polski wiedział o naszych problemach [emoji2368]@Magdusia88 korzystalas może z ich ebooka jakiegoś?
A tam głównie mają diety czy innego typu porady również?Nie do mnie, ale ja mam ich jeden ebook. Do mnie osobiście nic nie wniósł, ale z tego względu, że ja mam bardzo dużo e-booków żywieniowych, sporo się tym interesuje i wiele rzeczy stamtąd znałam. Kupiłam żeby właśnie ocenić