Ja zawsze chciałam dziewczynkę tylko że u nas w rodzinie same chłopy. Mój ma takie silne geny że wszyscy będą wyglądać tak samo@Sabi32 macie same dziewuchy?
Ja bym mogła mieć same i oczywiście marzę o bliźniakach a mąż mówi, że będzie robił aż syna nie będzie to ja mu na to, że chyba nie ze mną
reklama
Ja Cię kręcę istna laleczka jaaakie piękne włosy cudna dziewczynkaMy tworzymy rodzinke patchworkowa, wiec lacznie to mamy juz 3 dziewczyny i 3 chlopakow
Wiek odpowiednio dziewczyny 17lat, 12 lat i 20 mies, a chlopaki 14 lat, 14lat i 10 lat.
Mieszkamy wszyscy razem, oprócz corki mojego M 17letniej Pauli, ona mieszka z mama.
Wspolnie mamy tylko najmlodsza Amelke i staramy sie o kolejne nasze wspolne
A to Nasza laleczka.
Gigi Tg
Fanka BB :)
Włoski ma bardzo gęste jakby miała perukę masz przepiękną córeczkę .To fakt, oczy ma piekne i duze, po tatusiu niebieskie ☺
Ale i tak hitem sa wlosy...jak sie urodzila to lekarz pierwsze co powiedzial "matko, ale czupryna!"
U mnie same chłopaki .Ja mam syna ,siostra bliźniaczka ma 2 chłopaków i starsza też 2 chłopaków . Też bym chciała mieć córkę
Dziewczęta, może już odwiedzałyście tę stronę, ale jeśli nie to polecam
Link do: Kalendarz dni płodnych - Kalendarz planowania dziecka
Może trochę ostudzi niecierpliwość co do robienia testów ciążowych i bety zaraz po owu
Link do: Kalendarz dni płodnych - Kalendarz planowania dziecka
Może trochę ostudzi niecierpliwość co do robienia testów ciążowych i bety zaraz po owu
Koralik93
Hej, nie wiem czy to jakiekolwiek pocieszenie ale żeby stwierdzić IO wystarczy insulina i glukoza na czczo Natomiast krzywa się przydaje żeby sprawdzić czy nie ma np. hiperinsulinemi reaktywnej lub np cukrzycy.weź nawet nie mów... ja u siebie podejrzewam IO i to może tlumaczyloby skąd ten niepekniety pecherzyk u mnie kurcze, w ogóle to wściekła jestem bo ostatnio jak robiłam sobie krzywą insulinowa to pielęgniarka powiedziała że mam sobie zapłacić za dwa wkłucia (2x30zl) bo trzypunktowe krzywe robi się tylko kobietom w ciąży no i zapłaciłam tylko te 60zl i przy konsultacji wyników endo i dietetyk powiedzieli że ten wynik jest niemiarodajny bo ważne jeszcze jak wygląda poziom po godzinie i jestem 6 dych w tyłek teraz i tak musze znów płacić 90zl żeby powtórzyli mi badanie
Jeju ale gwiazda ❤ Ślicznotka! Zazdroszczę dużej rodziny.. Ja mam 27 lat, staramy się od kwietnia i już się boję, że coś jest nie tak i nie będę mieć w ogóle dzieci albo coś A to dopiero 4 miesiące..My tworzymy rodzinke patchworkowa, wiec lacznie to mamy juz 3 dziewczyny i 3 chlopakow
Wiek odpowiednio dziewczyny 17lat, 12 lat i 20 mies, a chlopaki 14 lat, 14lat i 10 lat.
Mieszkamy wszyscy razem, oprócz corki mojego M 17letniej Pauli, ona mieszka z mama.
Wspolnie mamy tylko najmlodsza Amelke i staramy sie o kolejne nasze wspolne
A to Nasza laleczka.
Koralik93
Ale superancka ściągawka! Dobry ostudzacz objawów
Stelle
No ja insuline i glukoze na czczo mam w normie. Ale np w tej krzywej dwu punktowej insulina na czczo była 8 a po dwoch godzinach 24. Powinna chyba spasc i być zbliżona do poziomu na czczo. Z kolei glukoza na czczo 96 a po 2h 86Hej, nie wiem czy to jakiekolwiek pocieszenie ale żeby stwierdzić IO wystarczy insulina i glukoza na czczo Natomiast krzywa się przydaje żeby sprawdzić czy nie ma np. hiperinsulinemi reaktywnej lub np cukrzycy.
Jeju ale gwiazda ❤ Ślicznotka! Zazdroszczę dużej rodziny.. Ja mam 27 lat, staramy się od kwietnia i już się boję, że coś jest nie tak i nie będę mieć w ogóle dzieci albo coś A to dopiero 4 miesiące..
Mooni89
O proszę, teraz jak będę miała po 9 dpO spadek temp to włączy mi się myslenie
Ale spoko taka ściąga, nawet w miarę mi ostatnia owu wyznaczyło, bo tylko o 1 dzień pomyłka
reklama
Carry88
Moderator
No ja insuline i glukoze na czczo mam w normie. Ale np w tej krzywej dwu punktowej insulina na czczo była 8 a po dwoch godzinach 24. Powinna chyba spasc i być zbliżona do poziomu na czczo. Z kolei glukoza na czczo 96 a po 2h 86
W normie to jedno, ale z tego się wylicza wskaźnik HOMA i to też wskazuję na IO. Wpisz sobie kalkulator HOMA w Google i swoje wyniki i zobacz co pokaże. Bo norma insuliny jest wysoka, ale chodzi o stosunek glukozy do insuliny.