Kingazet92
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze, ale się Ciebie te cholerstwa czepiają wszystkie ...Ja mam trochę utrudniona sytuacja ponieważ choruje na epilepsje i ani jazda na rolkach na rowerze żaden basen jeziora siłka odpada. Spacery tylko z osobą towarzyszącą i nie na długo i tylko w okolicach gdzie są ławki w razie wu żeby sobie usiąść. A spacery w takie upały jakie mamy teraz wogule odpada. Wychodzę z domu jak muszę i tam gdzie się da to korzystam z transportu publicznego. Dlatego lekarze proponują operacje bariatryczna bo wtedy na bank zejdę z wagi trzy cyfrowej. Innego wyjścia dla mnie nie maja. Ale ja się trochę boję ale dla własnego dobra zaryzykuje i co raz bardziej jestem za zwłaszcza że osoby które znam po takiej operacji z pl są zadowoleni i ładnie wyglądają a wyniki jak u noworodka. Mój brat też się na tą operacje zdecydował właśnie czeka na termin bo koronaswirus wszystko komplikuje.
A kiedy się w końcu udało? Wspomagałaś się jakimiś lekami, czy wystarczył ?Ja sama nie wiem kiedy to zleciało kochana haha Tak, staraliśmy się 14 miesięcy i miałam wcześniej wieloletnie problemy hormonalne Lubię tu zaglądać i cieszyć się razem z Wami, a czasem mogę też wspomóc swoim doświadczeniem
Oj tak i tak się już mecze od 16r.z (10 lat) ale co mnie nie zabije to mnie wzmocni. Zostałam "obdarowana" chorobami i trzeba z tym żyć choć trudno się żyje z chorobami a najtrudniejsza i męcząca jest właśnie epilepsja.Kurcze, ale się Ciebie te cholerstwa czepiają wszystkie ...
A kiedy się w końcu udało? Wspomagałaś się jakimiś lekami, czy wystarczył [emoji531]?
Myślę, że niejedna osoba mogłaby się od Ciebie uczyć tej pokory. I wierzę, że w końcu dostaniesz za to najpiękniejszy prezent!Oj tak i tak się już mecze od 16r.z (10 lat) ale co mnie nie zabije to mnie wzmocni. Zostałam "obdarowana" chorobami i trzeba z tym żyć choć trudno się żyje z chorobami a najtrudniejsza i męcząca jest właśnie epilepsja.
Mnie w ogóle zaskoczyło pytanie o ruchy dziecka pojawiające się na staraczkach ...@Kerwinina nie obraz się ale to trochę złośliwe pisać na forum, gdzie prawie każda poroniła"BYLAS W CIĄŻY?"! To że nie były, lub nie donosiły nie znaczy, że czegoś nie wiedzą, bo akurat Valezi ma rację.
W styczniu tego roku Nie słyszałam nigdy o dobroczynności ananasa Dopiero jak zaszłam to tutaj ten temat się przewijał Leczyłam PCOS duphastonem, metforminą a tarczycę regulowałam euthyroxem Stosowałam też castagnus 3 miesiące, miesiąc przerwy i znowu. W tym cyklu co się udało nie odstawiłam duphastonu w 27 dc tylko brałam dalej, może dlatego się udało, ale tego w sumie nie wie niktKurcze, ale się Ciebie te cholerstwa czepiają wszystkie ...
A kiedy się w końcu udało? Wspomagałaś się jakimiś lekami, czy wystarczył ?
No wiadomo, każdy organizm inny Ale jednak w wielu przypadkach mięśnie brzucha już nie te same i w kolejnych ciążach dlatego brzuszek bywa szybciej widoczny Tak czytałam@Kerwinina nie obraz się ale to trochę złośliwe pisać na forum, gdzie prawie każda poroniła"BYLAS W CIĄŻY?"! To że nie były, lub nie donosiły nie znaczy, że czegoś nie wiedzą, bo akurat Valezi ma rację.
@Valezi ja dwie ciąże donosiłam i w pierwszej czułam ruchy ok 20tc a w drugiej chyba w 18 i każdy lekarz tak mówi, że w połowie ciąży czuć ruchy
@bleucoco mi na szczęście w drugiej ciąży wcale szybciej nie tyłam bo źle bym wygladala dopiero brzuszek było widać w 3 mc, obie ciąże +16kg
Dziękuję za tak mile słowa [emoji3590]Myślę, że niejedna osoba mogłaby się od Ciebie uczyć tej pokory. I wierzę, że w końcu dostaniesz za to najpiękniejszy prezent! [emoji3590][emoji110]
Mnie w ogóle zaskoczyło pytanie o ruchy dziecka pojawiające się na staraczkach ...
Nie obrazę się bo też zostałam tu źle potraktowana co lekarze więdzą co mówią a wy możecie nie wierzyć. Trudno skoro lekarz się nie zna tak jak wy to po co lekarzy słuchacie?Wszędzie się takie znajdą@Kerwinina nie obraz się ale to trochę złośliwe pisać na forum, gdzie prawie każda poroniła"BYLAS W CIĄŻY?"! To że nie były, lub nie donosiły nie znaczy, że czegoś nie wiedzą, bo akurat Valezi ma rację.
@Valezi ja dwie ciąże donosiłam i w pierwszej czułam ruchy ok 20tc a w drugiej chyba w 18 i każdy lekarz tak mówi, że w połowie ciąży czuć ruchy
@bleucoco mi na szczęście w drugiej ciąży wcale szybciej nie tyłam bo źle bym wygladala dopiero brzuszek było widać w 3 mc, obie ciąże +16kg