reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny odstawiłyście alkohol od czasu starania? Nie mówię o sporadycznym drinku. Ja np lubię wypić sobie drinka wtedy kiedy mogę. Jak to jest u was? 😉
Ja nie jestem z imprezujących, ale lampka wina z mężem, czasami jakieś piwo albo kieliszek dobrej nalewki jak najbardziej. Na początku staran świętowałam a teraz odpuściłam wszystko. Zresztą jak pije czerwone wino lampkę do kolacji to Endo mam 12 mm :)

@aga.i.nieszka chyba jakiś kryzys dzisiaj. Ja mam totalnie z dupy cykle i nawet nie wiem kiedy celować w to badanie tych komórek NK, bo nie wiem kiedy @ może przyjść. A Ty jeszcze mówisz, że jak tydzień przed okresem to może być niewazne. Załamka normalnie. Ja na acardzie nie plamie i dziewczyny na drugim wątku mówiły, że cykli nie wydłuża więc u mnie po prostu jakiś cyrk.
Daj znać jak zatestujesz jutro 😉

Dziewczyny jaka ja jestem durna.. Boboseksy uprawiamy co dwa dni, niby wiem, że to spoko, ale z tyłu głowy mam, że ro za mało 🤣 że jak codziennie to ok a jak co dwa dni to to zdąży wszystko uciec ze mnie. Hahaha sama nie mogę z siebie jak to pisze
Ja też tak próbowałam ale złapałam się na tym, że myślę o dzidzi w czasie seksu i myślę cały dzień i tym, że dzisiaj musi mi się chcieć....iiii uwaga...spadło mi libido 😨 a ja zawsze byłam bardzo aktywna i odpuściłam... Zaczęłam słuchać organizmu 😁 realnie sam podpowiada kiedy najlepiej i nie przejmuje się czy to jest dzień po dniu, czy co drugi.... Zwyczajnie się tym cieszę

Ja też tak próbowałam ale złapałam się na tym, że myślę o dzidzi w czasie seksu i myślę cały dzień i tym, że dzisiaj musi mi się chcieć....iiii uwaga...spadło mi libido 😨 a ja zawsze byłam bardzo aktywna i odpuściłam... Zaczęłam słuchać organizmu 😁 realnie sam podpowiada kiedy najlepiej i nie przejmuje się czy to jest dzień po dniu, czy co drugi.... Zwyczajnie się tym cieszę
O tak, cieszyć się tym to najważniejsze. Ja jak mam 4 dzień okres to już myślę kiedy się skończy, bo już mam ochotę, trochę nam zajęło aby pozbyć wstydu, aby rozmawiać o tym co lubimy, ale od kilku lat czerpiemy przyjemność z seksu i w pełni się uzupełniamy, dlatego nie traktujemy starań jako mus, poprostu robimy to co lubimy❤️

Dziewczyny, wiem, że lubicie takie zabawy, więc mam dla Was quiz 😁
Załączam zdjęcie paskowych testów Facelle - u góry z wczoraj, na dole zrobiony przed chwilą, oba z popołudniowego moczu.
Jakbyście to zinterpretowały? Dodam, że na tym wczorajszym widziałam cień cienia cienia, którego aparat nie był w stanie nawet uchwycić.

PS. zrobię update jutro rano z kolejnym testem, tym razem innej firmy, jak będzie biel vizira, to NIGDY nie kupujcie testów Facelle z Rossmanna, bo potrafią narobić złudnej nadziej. Kiedyś strumieniowy mnie okropnie oszukał :/
Na tym z dołu widać cień

Dziewczyny, wiem, że lubicie takie zabawy, więc mam dla Was quiz 😁
Załączam zdjęcie paskowych testów Facelle - u góry z wczoraj, na dole zrobiony przed chwilą, oba z popołudniowego moczu.
Jakbyście to zinterpretowały? Dodam, że na tym wczorajszym widziałam cień cienia cienia, którego aparat nie był w stanie nawet uchwycić.

PS. zrobię update jutro rano z kolejnym testem, tym razem innej firmy, jak będzie biel vizira, to NIGDY nie kupujcie testów Facelle z Rossmanna, bo potrafią narobić złudnej nadziej. Kiedyś strumieniowy mnie okropnie oszukał :/
Ten na dole pozytywny ♥️

@Carry88 moja gin najpierw mówiła 3-4 dni przed okresem a potem w 29 dc jak zobaczyła torbiel to mówi że właściwie to już jestem w drugiej fazie cyklu to mogę robić badanie komórek nk, także kij to wie czy ważne czy nie ważne [emoji848]
A Ty jak liczysz okres?
Ja zawsze przy pierwszej plamie krwi na papierze wkładałam tampona i nie rozkminiałam czy dużo tej krwi czy mało i jaki ma kolor, dopiero na forum dziewczyny mnie zbiły z tropu że dopiero żywa krew to okres nawet jeśli ja już trzy dni używam tamponów [emoji28]

reklama
Hej Dziewczyny. Ja dzisiaj też mam doła, już mnie to wszystko męczy. Miałam mieć wczoraj okres no i w sumie mogę powiedzieć że coś tam rano się zaczęło. Potem tylko tampon lekko zabrudzony, dzisiaj to samo. Właściwie to mnie to nie dziwi, jutro powinno mnie bardziej zalać tak jak to zawsze u mnie bywa. No i wczoraj było 14 dni po owulacji tak jak zwykle. Do nie dawna liczyłabym 1 dc od wczoraj, zwłaszcza że przychodzi idealnie 14 dni po owu ale wg was wszystkich powinnam liczyć od większego krwawienia czyli mojego 3 dc, co dawałoby 16 dniową fazę lutealną, zwariować z tym idzie, zwłaszcza jak plamie właściwie od dwóch tygodni przez torbiel, albo acard??
Jeśli to wczoraj to nie był okres, a zacznie się jutro to nie wiem czy badanie komórek nk jest prawdziwe tydzień przed okresem, a jak się nie rozkręci to w dupe te 200 zł całkiem ;/
Dodatkowo momentami zapala mi się żarówka czy ciąża może jednak być, ale przecież wiem że nie, z torbielą i za niskim progiem, nawet nie chciałabym tak zaczynać ciąży, ale i tak się zastanawiam czy napić się tego piwa, czy zapalić fajkę czy lepiej nie zapalić w razie czego. Testu nie robię do jutra.
@aga.i.nieszka chyba jakiś kryzys dzisiaj. Ja mam totalnie z dupy cykle i nawet nie wiem kiedy celować w to badanie tych komórek NK, bo nie wiem kiedy @ może przyjść. A Ty jeszcze mówisz, że jak tydzień przed okresem to może być niewazne. Załamka normalnie. Ja na acardzie nie plamie i dziewczyny na drugim wątku mówiły, że cykli nie wydłuża więc u mnie po prostu jakiś cyrk.
Daj znać jak zatestujesz jutro [emoji6]
[emoji30][emoji30][emoji30]
Co za lipny czwartek...

Ja jutro idę na krzywa cukrową i wydaje mi się, że nic mi na tym badaniu nie wyjdzie... [emoji2368]

Do góry