Carry88
Moderator
Ale dlaczego nie możecie się starać? Ja teraz tylko popołudniami staram się Wad nadrobić, ale ciężko mi to wychodzi bo dużo piszecie i nie wiem, chyba mnie coś ominęło
Ale ja myślę że każdą z nas nachodzi czasami taki kryzys ja też chce ogarnąć wyniki po poronieniu i czekać tyle i kazał mi mój ginekolog (3 miesiące) , ale nie wiem czy się nie wkurzę i nie będziemy próbować w następnym cyklu... Co ma być to będzie ciężko tak czekać w tym zawieszeniu. A i tak człowiek nigdy nie wie kiedy postąpi dobrze... ja sie mogę jeszcze załamać jak okaże się że cykle też mi się rozjadą... To musi być frustrujące
Bo muszę najpierw zbic homocysteine do bezpiecznego poziomu a to dosyć długotrwały proces. Wcześniej udało nam się od razu i teraz nie wiem czy próbować czy nie. Totalny mętlik. U mnie za kilka dni minie 3 miesiące od zabiegu więc to jedno już z głowy, ale cykle rozjechane gdzie zawsze miałam wszystko książkowo i nawet nie wiem kiedy okres, kiedy owulacja itp. Dzisiaj to mnie dopada frustracja zdecydowanie.
A co u Ciebie?