nadziejka93
Fanka BB :)
Dzięki! Rozwiałaś moje watpliwosciMożesz spokojnie brać folian i inofem czy jak to tam było, ja biorę ovarin i folian firmy solgar 400 mg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki! Rozwiałaś moje watpliwosciMożesz spokojnie brać folian i inofem czy jak to tam było, ja biorę ovarin i folian firmy solgar 400 mg.
Inofem nie przeszkadza. Jest wskazany przed w i ciąży@Carry88 @KiedyPytam dałyście mi do myślenia z tymi folianami. Jakiej firmy polecacie?
Zastanawiam się tylko czy na pewno mogę to połączyć z tym Inofem. Biorę go ze względu na to, że po poronieniu miałam długie bezowulacyjne cykle, a po 1.5 miesiąca stosowania 2 saszetek dziennie, w końcu wystąpiła naturalna owulacja. Więc trochę się boje tego odstawić.
Mi lekarz kazał brać te trzy leki. I najlepsze jest to, że w folianow jest kwas foliowy metylowany. W modulatorze homocysteiny jest kwas foliowy w dawce 0,4 zwykły i w Proxed Woman jest też kwas foliowy 0,4 zwykły.@Carry88 @KiedyPytam dałyście mi do myślenia z tymi folianami. Jakiej firmy polecacie?
Zastanawiam się tylko czy na pewno mogę to połączyć z tym Inofem. Biorę go ze względu na to, że po poronieniu miałam długie bezowulacyjne cykle, a po 1.5 miesiąca stosowania 2 saszetek dziennie, w końcu wystąpiła naturalna owulacja. Więc trochę się boje tego odstawić.
U mnie mandarynkiU mnie na początku ciąży to były z kolei pomarańcze Kilogramy pomarańczy
Boziu, możliwości jest wiele... stek podany zmieszanką sałat,czerwoną cebulą i pomidorkami, łosoś ze szparagami, pstrąg grillowany w całości, polędwiczki z kurkami, różne pasty cuda. Na pewno coś wybierzeszLaski chce dzisiaj zrobić romantyczny wieczór dla siebie i W.
Podpowiedzcie mi co zrobic na kolacje??
Nie mam zielonego pomysłu co może pasować
To zależy od tego co lubicie Mój połówek uwielbia mule więc często robię na takie kolacje.Laski chce dzisiaj zrobić romantyczny wieczór dla siebie i W.
Podpowiedzcie mi co zrobic na kolacje??
Nie mam zielonego pomysłu co może pasować
Jakiej firmy bierzesz foliany i w jakiej dawce?Inofem nie przeszkadza. Jest wskazany przed w i ciąży
Ja biore i pije miovelię, a właśnie w ciąży dr. kazała mi zmienić na inofem.
Po za tym też mammutację i biorę foliany.
Generalnie nawet jeśli jej nie masz, to też możesz brać są lepiej przyswajalne. Więcej dobrego
Pomarańcze zawierają dużo kwasu foliowego, może mandarynki też skoro cytrusy, to by wszystko wyjaśniałoU mnie mandarynki