reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
@Carry88 @KiedyPytam dałyście mi do myślenia z tymi folianami. Jakiej firmy polecacie?
Zastanawiam się tylko czy na pewno mogę to połączyć z tym Inofem. Biorę go ze względu na to, że po poronieniu miałam długie bezowulacyjne cykle, a po 1.5 miesiąca stosowania 2 saszetek dziennie, w końcu wystąpiła naturalna owulacja. Więc trochę się boje tego odstawić.
Inofem nie przeszkadza. Jest wskazany przed w i ciąży ;)
Ja biore i pije miovelię, a właśnie w ciąży dr. kazała mi zmienić na inofem.
Po za tym też mammutację i biorę foliany.
Generalnie nawet jeśli jej nie masz, to też możesz brać są lepiej przyswajalne. Więcej dobrego ;)

@Carry88 @KiedyPytam dałyście mi do myślenia z tymi folianami. Jakiej firmy polecacie?
Zastanawiam się tylko czy na pewno mogę to połączyć z tym Inofem. Biorę go ze względu na to, że po poronieniu miałam długie bezowulacyjne cykle, a po 1.5 miesiąca stosowania 2 saszetek dziennie, w końcu wystąpiła naturalna owulacja. Więc trochę się boje tego odstawić.
Mi lekarz kazał brać te trzy leki. I najlepsze jest to, że w folianow jest kwas foliowy metylowany. W modulatorze homocysteiny jest kwas foliowy w dawce 0,4 zwykły i w Proxed Woman jest też kwas foliowy 0,4 zwykły.

Laski chce dzisiaj zrobić romantyczny wieczór dla siebie i W.
Podpowiedzcie mi co zrobic na kolacje??
Nie mam zielonego pomysłu co może pasować :D
Boziu, możliwości jest wiele... :D stek podany zmieszanką sałat,czerwoną cebulą i pomidorkami, łosoś ze szparagami, pstrąg grillowany w całości, polędwiczki z kurkami, różne pasty cuda. Na pewno coś wybierzesz ;)

Laski chce dzisiaj zrobić romantyczny wieczór dla siebie i W.
Podpowiedzcie mi co zrobic na kolacje??
Nie mam zielonego pomysłu co może pasować :D
To zależy od tego co lubicie😊 Mój połówek uwielbia mule więc często robię na takie kolacje.
Może sałatkę z krewetkami bądź kurczakiem, carpaccio z buraka, może tatar, ryba zależy co wam smakuje

Inofem nie przeszkadza. Jest wskazany przed w i ciąży ;)
Ja biore i pije miovelię, a właśnie w ciąży dr. kazała mi zmienić na inofem.
Po za tym też mammutację i biorę foliany.
Generalnie nawet jeśli jej nie masz, to też możesz brać są lepiej przyswajalne. Więcej dobrego ;)
Jakiej firmy bierzesz foliany i w jakiej dawce?

reklama
Do góry