reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny, która z Was jest w Invicta? Ostatnio miałam pierwszą wizytę i jestem miło zaskoczona. Nie ukrywam, że byłam najpierw bardzo sceptycznie nastawiona do klinik niepłodności, ale myślę, że zostanę tam i dam radę. Możecie opowiedzieć mi swoje wrażenia po pierwszych wizytach?

Oczywiście [emoji16] zapraszamy [emoji6]
Ja też jak zobaczyłam, że pewna osoba zaszła to miałam jednak cień nadziei, że dostanę w styczniu okresu i dostałam [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] To mogę się zapisać do Was na październik? Przyjmiecie mnie do swego grona? Teraz pozostaje tylko zaciążyć. [emoji1787]

Dziewczyny, która z Was jest w Invicta? Ostatnio miałam pierwszą wizytę i jestem miło zaskoczona. Nie ukrywam, że byłam najpierw bardzo sceptycznie nastawiona do klinik niepłodności, ale myślę, że zostanę tam i dam radę. Możecie opowiedzieć mi swoje wrażenia po pierwszych wizytach?
A w jakim mieście chodzisz? U mnie we Wrocławiu na przykład mają ocenę 3,5 na 5, dlatego wybraliśmy z mężem InviMed która ma 4,3 na 5, ale narazie tylko do badania nasienia i wizyty u androloga 😉 oczywiście chodzi o indywidualne odczucia więc ocena w Google nie jest wyznacznikiem 😉

Dzień dobry [emoji85] mam nadzieję, że macie piękny dzień! Bo mój zaczął się koszmarnie i już marzę, żeby się skończył.
Mój psi syn stał się demonem, całą noc nie spaliśmy bo non stop piszczał.. Zawsze tak się zachowuje jak H idzie na noc do pracy, ale normalnie trwa to 20 minut i idzie spać, a dziś co godzinę pobudka i wycie. Spacer o 2 w nocy, o 4, o 6.
W dodatku od rana jest niegrzeczny i już mu dziś groziłam schroniskiem [emoji1787][emoji85]
Aktualnie jesteśmy pokłóceni i obrażeni na siebie nawzajem [emoji1787]
W dodatku mi chyba rozwija się jakaś infekcja bo te temperatury na jeden dzień spadły i dziś znów 37 i coraz bardziej odczuwam dyskomfort [emoji2296][emoji2368]
Niech ten dzień juz się skończy

Dzień dobry [emoji85] mam nadzieję, że macie piękny dzień! Bo mój zaczął się koszmarnie i już marzę, żeby się skończył.
Mój psi syn stał się demonem, całą noc nie spaliśmy bo non stop piszczał.. Zawsze tak się zachowuje jak H idzie na noc do pracy, ale normalnie trwa to 20 minut i idzie spać, a dziś co godzinę pobudka i wycie. Spacer o 2 w nocy, o 4, o 6.
W dodatku od rana jest niegrzeczny i już mu dziś groziłam schroniskiem [emoji1787][emoji85]
W dodatku mi chyba rozwija się jakaś infekcja bo te temperatury na jeden dzień spadły i dziś znów 37 i coraz bardziej odczuwam dyskomfort [emoji2296][emoji2368]
Po tylu pobudkach to temp nie dziwi 😁
Oj wiem coś na te tematy 😅 chociaż moje już są w takim wieku, że w nocy sen to rzecz święta 😅 moja mała, jak za długo siedzimy w salonie, to przychodzi co chwilę z sypialni i mnie lub mojego M szturcha i idzie do sypialni. Robi to tak długo, aż pójdziemy razem z nia5i położymy się spać 🤣

Cześć ☺️ no to miałaś ciekawie 😅 tylko nie schronisko 🙈🙉🙊 on już będzie grzeczny 😅

reklama
Po tylu pobudkach to temp nie dziwi 😁
Oj wiem coś na te tematy 😅 chociaż moje już są w takim wieku, że w nocy sen to rzecz święta 😅 moja mała, jak za długo siedzimy w salonie, to przychodzi co chwilę z sypialni i mnie lub mojego M szturcha i idzie do sypialni. Robi to tak długo, aż pójdziemy razem z nia5i położymy się spać 🤣
Moje dwa czorty jak coś chcą to drepczą w miejscu i intensywnie się paczą 😅 a to mnie strasznie wkurza bo mamy panele i strasznie głośno wystukują tymi pazurami 🙄

Do góry