mariaantonina96
Fanka BB :)
Oby oznaczało to zarodek na kolejnej wizycieWspaniale[emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby oznaczało to zarodek na kolejnej wizycieWspaniale[emoji3590]
Oby oznaczało to zarodek na kolejnej wizycie [emoji120]
Ja akurat nie czułam nic namacalnie. Dla spokoju umów się do lekarza, badanie nie jest takie straszne. Kladziesz się na boku i lekarz tam zagląda i wtedy ewentualnie zleca dalsze badaniaNie wiem. Oby. Brałaś na to jakieś leki, czy samo przeszło?
Co oznacza ten progesteron [emoji116]
To nieważne, ważne, że teraz wszystko idzie pięknie. Gratuluję !!! Dmuchnij na nas trochęJa byłam u dwóch lekarzy ale moze w za małym odstępie czasu.
A jestem po poronieniu więc nie wiem ale moja gin kazała mi zrobićW jakim dniu cyklu go robiłaś?
A jestem po poronieniu więc nie wiem ale moja gin kazała mi zrobić [emoji848][emoji2368]
Będzie git! Trzymam kciukiOdebrałam wyniki beta hcg, 05.01 było 8060, dzisiaj jest 15071
Katowice NL Clinic ul. Obroki 68, dr Piotr Dyrda. Proponuję najpierw wybrać się na normalna wizytę konsultacyjną. Przyjmuje w kilku miastach. Cena bardzo miska za sono hsg, płaciłam 120 złHej, możesz podać jakieś konkretne namiary na miejsce w którym będziesz miała wykonywane badanie ?