reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Gratulacje! Spokojnej, nudnej ciąży [emoji8] Ja jednak sądzę że to ten niepokalanek + siemię.
Oprócz dziwnego śluzu i jeszcze dziwniejszego spokoju żadnych objawów właściwie...
Ale jak starczy mi odwagi to jutro rano zatestuję dla świętego spokoju. Jak się nie udawało 1.5roku to czemu miałoby się udać w znienawidzonym miesiącu? Szczególnie, że w okolicach owu mało działaliśmy [emoji17]
Cuda się zdarzają :) ja dla świętego spokoju bym zatestowala na Twoim miejscu.

Gratulacje! Spokojnej, nudnej ciąży [emoji8] Ja jednak sądzę że to ten niepokalanek + siemię.
Oprócz dziwnego śluzu i jeszcze dziwniejszego spokoju żadnych objawów właściwie...
Ale jak starczy mi odwagi to jutro rano zatestuję dla świętego spokoju. Jak się nie udawało 1.5roku to czemu miałoby się udać w znienawidzonym miesiącu? Szczególnie, że w okolicach owu mało działaliśmy [emoji17]
A nie miałaś testować za parę dni dopiero? Nie wyjdzie jutro fałszywie negatywny?
Taki śluz może zwiastować zarówno ciążę jak i okres 🤷🏻‍♀️

A nie miałaś testować za parę dni dopiero? Nie wyjdzie jutro fałszywie negatywny?
Taki śluz może zwiastować zarówno ciążę jak i okres [emoji2370]
Dzisiaj mam 12dpo, miałam testować w środę - w tym miesiącu byłam silna [emoji16] Ale takiego śluzu nigdy przed okresem nie miałam i zaczęłam się nakręcać [emoji53] a zawsze robię test, żeby przestać i grzecznie czekać na wredotę...

Dzisiaj mam 12dpo, miałam testować w środę - w tym miesiącu byłam silna [emoji16] Ale takiego śluzu nigdy przed okresem nie miałam i zaczęłam się nakręcać [emoji53] a zawsze robię test, żeby przestać i grzecznie czekać na wredotę...
Na mnie wcześniejsze testy nie działają bo i tak się nakręcam, że za szybko był wykonany 😁 Od następnego cyklu obiecałam sobie czekać do 16 dpo 😁
Też mam teraz taki glutowaty rozciągliwy śluz 🙈

Na mnie wcześniejsze testy nie działają bo i tak się nakręcam, że za szybko był wykonany [emoji16] Od następnego cyklu obiecałam sobie czekać do 16 dpo [emoji16]
Też mam teraz taki glutowaty rozciągliwy śluz [emoji85]
To na mnie na szczęście działa. Widzę biel, nawet nie da się doszukać cienia cienia cienia to już wszystko z głowy schodzi, smuci, ale na spokojnie. A jak nie testowałam to przy każdej @ od razu był płacz i chowanie się pod kołdrą na cały dzień. Więc dla mnie ta opcja jest po prostu zdrowsza psychicznie [emoji846]

Hej, miała którąś z was robione badanie drożności? Bolało ? Pomogło coś w zajściu w ciążę? 😊
Ja miałam, dowiedziałam się, że jestem drożna i dalej nic nie wiem 😂 ale teraz mam pierwszy cykl po badaniu i Zobaczymy. Poukładało mi to trochę w głowie 😍 jestem wypłukana z ewentualnych złogów śluzu, z prawej strony początkowo był lekki opór ale ładnie ruszyło 😁 także trzymam za siebie kciuki

To na mnie na szczęście działa. Widzę biel, nawet nie da się doszukać cienia cienia cienia to już wszystko z głowy schodzi, smuci, ale na spokojnie. A jak nie testowałam to przy każdej @ od razu był płacz i chowanie się pod kołdrą na cały dzień. Więc dla mnie ta opcja jest po prostu zdrowsza psychicznie [emoji846]
To daj znać jutro 😊✊🏻

reklama
Do góry