reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Gratulacje! Spokojnej, nudnej ciąży [emoji8] Ja jednak sądzę że to ten niepokalanek + siemię.
Oprócz dziwnego śluzu i jeszcze dziwniejszego spokoju żadnych objawów właściwie...
Ale jak starczy mi odwagi to jutro rano zatestuję dla świętego spokoju. Jak się nie udawało 1.5roku to czemu miałoby się udać w znienawidzonym miesiącu? Szczególnie, że w okolicach owu mało działaliśmy [emoji17]
Cuda się zdarzają :) ja dla świętego spokoju bym zatestowala na Twoim miejscu.

Gratulacje! Spokojnej, nudnej ciąży [emoji8] Ja jednak sądzę że to ten niepokalanek + siemię.
Oprócz dziwnego śluzu i jeszcze dziwniejszego spokoju żadnych objawów właściwie...
Ale jak starczy mi odwagi to jutro rano zatestuję dla świętego spokoju. Jak się nie udawało 1.5roku to czemu miałoby się udać w znienawidzonym miesiącu? Szczególnie, że w okolicach owu mało działaliśmy [emoji17]
A nie miałaś testować za parę dni dopiero? Nie wyjdzie jutro fałszywie negatywny?
Taki śluz może zwiastować zarówno ciążę jak i okres 🤷🏻‍♀️

A nie miałaś testować za parę dni dopiero? Nie wyjdzie jutro fałszywie negatywny?
Taki śluz może zwiastować zarówno ciążę jak i okres [emoji2370]
Dzisiaj mam 12dpo, miałam testować w środę - w tym miesiącu byłam silna [emoji16] Ale takiego śluzu nigdy przed okresem nie miałam i zaczęłam się nakręcać [emoji53] a zawsze robię test, żeby przestać i grzecznie czekać na wredotę...

Dzisiaj mam 12dpo, miałam testować w środę - w tym miesiącu byłam silna [emoji16] Ale takiego śluzu nigdy przed okresem nie miałam i zaczęłam się nakręcać [emoji53] a zawsze robię test, żeby przestać i grzecznie czekać na wredotę...
Na mnie wcześniejsze testy nie działają bo i tak się nakręcam, że za szybko był wykonany 😁 Od następnego cyklu obiecałam sobie czekać do 16 dpo 😁
Też mam teraz taki glutowaty rozciągliwy śluz 🙈

Na mnie wcześniejsze testy nie działają bo i tak się nakręcam, że za szybko był wykonany [emoji16] Od następnego cyklu obiecałam sobie czekać do 16 dpo [emoji16]
Też mam teraz taki glutowaty rozciągliwy śluz [emoji85]
To na mnie na szczęście działa. Widzę biel, nawet nie da się doszukać cienia cienia cienia to już wszystko z głowy schodzi, smuci, ale na spokojnie. A jak nie testowałam to przy każdej @ od razu był płacz i chowanie się pod kołdrą na cały dzień. Więc dla mnie ta opcja jest po prostu zdrowsza psychicznie [emoji846]

Hej, miała którąś z was robione badanie drożności? Bolało ? Pomogło coś w zajściu w ciążę? 😊
Ja miałam, dowiedziałam się, że jestem drożna i dalej nic nie wiem 😂 ale teraz mam pierwszy cykl po badaniu i Zobaczymy. Poukładało mi to trochę w głowie 😍 jestem wypłukana z ewentualnych złogów śluzu, z prawej strony początkowo był lekki opór ale ładnie ruszyło 😁 także trzymam za siebie kciuki

To na mnie na szczęście działa. Widzę biel, nawet nie da się doszukać cienia cienia cienia to już wszystko z głowy schodzi, smuci, ale na spokojnie. A jak nie testowałam to przy każdej @ od razu był płacz i chowanie się pod kołdrą na cały dzień. Więc dla mnie ta opcja jest po prostu zdrowsza psychicznie [emoji846]
To daj znać jutro 😊✊🏻

reklama
Do góry