@mariaantonina96 gratuluję! Czułam to!
reklama
Xxxladyhxxx
Fanka BB :)
Cuda się zdarzają ja dla świętego spokoju bym zatestowala na Twoim miejscu.Gratulacje! Spokojnej, nudnej ciąży [emoji8] Ja jednak sądzę że to ten niepokalanek + siemię.
Oprócz dziwnego śluzu i jeszcze dziwniejszego spokoju żadnych objawów właściwie...
Ale jak starczy mi odwagi to jutro rano zatestuję dla świętego spokoju. Jak się nie udawało 1.5roku to czemu miałoby się udać w znienawidzonym miesiącu? Szczególnie, że w okolicach owu mało działaliśmy [emoji17]
A nie miałaś testować za parę dni dopiero? Nie wyjdzie jutro fałszywie negatywny?Gratulacje! Spokojnej, nudnej ciąży [emoji8] Ja jednak sądzę że to ten niepokalanek + siemię.
Oprócz dziwnego śluzu i jeszcze dziwniejszego spokoju żadnych objawów właściwie...
Ale jak starczy mi odwagi to jutro rano zatestuję dla świętego spokoju. Jak się nie udawało 1.5roku to czemu miałoby się udać w znienawidzonym miesiącu? Szczególnie, że w okolicach owu mało działaliśmy [emoji17]
Taki śluz może zwiastować zarówno ciążę jak i okres
Dzisiaj mam 12dpo, miałam testować w środę - w tym miesiącu byłam silna [emoji16] Ale takiego śluzu nigdy przed okresem nie miałam i zaczęłam się nakręcać [emoji53] a zawsze robię test, żeby przestać i grzecznie czekać na wredotę...A nie miałaś testować za parę dni dopiero? Nie wyjdzie jutro fałszywie negatywny?
Taki śluz może zwiastować zarówno ciążę jak i okres [emoji2370]
Na mnie wcześniejsze testy nie działają bo i tak się nakręcam, że za szybko był wykonany Od następnego cyklu obiecałam sobie czekać do 16 dpoDzisiaj mam 12dpo, miałam testować w środę - w tym miesiącu byłam silna [emoji16] Ale takiego śluzu nigdy przed okresem nie miałam i zaczęłam się nakręcać [emoji53] a zawsze robię test, żeby przestać i grzecznie czekać na wredotę...
Też mam teraz taki glutowaty rozciągliwy śluz
To na mnie na szczęście działa. Widzę biel, nawet nie da się doszukać cienia cienia cienia to już wszystko z głowy schodzi, smuci, ale na spokojnie. A jak nie testowałam to przy każdej @ od razu był płacz i chowanie się pod kołdrą na cały dzień. Więc dla mnie ta opcja jest po prostu zdrowsza psychicznie [emoji846]Na mnie wcześniejsze testy nie działają bo i tak się nakręcam, że za szybko był wykonany [emoji16] Od następnego cyklu obiecałam sobie czekać do 16 dpo [emoji16]
Też mam teraz taki glutowaty rozciągliwy śluz [emoji85]
Aksamitka28
Ja miałam, dowiedziałam się, że jestem drożna i dalej nic nie wiem ale teraz mam pierwszy cykl po badaniu i Zobaczymy. Poukładało mi to trochę w głowie jestem wypłukana z ewentualnych złogów śluzu, z prawej strony początkowo był lekki opór ale ładnie ruszyło także trzymam za siebie kciukiHej, miała którąś z was robione badanie drożności? Bolało ? Pomogło coś w zajściu w ciążę?
Aksamitka28
Jakie śliczne gratulacjeZrobiłam, siedzę w wannie i sie cala trzęsę
To daj znać jutroTo na mnie na szczęście działa. Widzę biel, nawet nie da się doszukać cienia cienia cienia to już wszystko z głowy schodzi, smuci, ale na spokojnie. A jak nie testowałam to przy każdej @ od razu był płacz i chowanie się pod kołdrą na cały dzień. Więc dla mnie ta opcja jest po prostu zdrowsza psychicznie [emoji846]
reklama
No i bielsze nie będzie tak jak się spodziewałam, zostaje czekać na wredotę. Ale zawsze 2dni przed @ spadała mi temp, a dzisiaj wciąż 36.90... Czy te nasze cykle nie mogłyby być bardziej przewidywalne?To daj znać jutro [emoji4][emoji1307]